Az emberek nem szoktak egyenesek lenni, ha az érzelmekről van szó, EZ IGAZ, férfiak és nők egyaránt?
Akkor én kivétel vagyok mert sosem hazudok ha érzelmekről van szó.Akkor sem ha azzal megbántom a másikat.
Jobb az őszinteség még ha az elején fáj is,mint áltatni a másikat.
én ilyen dolgokban egyenes vagyok. egy exem szerint "idegesítően korrekt" :D egyébként sajnos sokszor hiába, a férfiak egy része nem beszéli még alapfokon sem az anyanyelvét, már ami a szövegértést illeti...
29/N
mark86
Hazudozni soha nem szoktam,apróbb füllentések vannak pl. amikor látom a páromon hogy hulla fáradt, egész napi munka után egy nyúlott pólóban pislog a tv előtt, viszem neki a vacsit akkor átölelem és azt mondom neki hogy gyönyörű. (mondjuk ez igaz de akkor is szebb ha ki van pihenve/öltözve,de nekem így is az.) Mi nem beszélünk félre,mert nem kell megfelelnünk egymásnak,nem kell látszatot fenntartani,nyugodtan meg tudunk egymással beszélni mindent,de tényleg egyénfüggő.
Kisebb hazugsagok = hogy a masik jobban erezze magat.
Nagy fullentesek = valamit el akar erni a hazudassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!