Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit tegyek, hogy higgyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek, hogy higgyen nekem?

Figyelt kérdés

Már lassan két és fél éve párkapcsolatban élünk velem egykorú barátnőmmel. A kapcsolatunkban voltak nézeteltérések, veszekedések, de ezeket úgy mondd "megbeszéltük". A napokban viszont, az egyik ismerősétől azt hallotta, hogy én egy másik lánnyal kerültem közelebbi kapcsolatba.

Ebből persze semmi nem igaz!!!

Ő elpanaszolta a szüleinek, a szülei eltiltották tőlem. Emellett azt mondta, hogy már "szakítottunk" de ő még szeret. Találkozni azóta nem tudtunk (ez 3 napot jelent), mert szüleim miatt nem tudok menni hozzá. Hiába mondtam neki, hogy ebből semmi nem igaz, vagy hogy ha kell lefényképezem a nyakamat, csak a kifogás ("nem tudok már neked hinni" és "már úgyis elmúlt").

Nekem ő nagyon fontos. Szeretem, és nem szeretném, hogy csak egy ilyen pletyka miatt érjen véget. Volt már nagyobb probléma is amit átéltünk.

Talán fontos tudni hogy még szüzek vagyunk.

A válaszokat előre is köszönöm!

F/17

2012. márc. 24. 12:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha egy pletyka miatt elhagy, akkor menjen! Közöld vele ezt, ezt biztos elhiszi!

Mi az, hogy neked nem hisz, valaki másnak meg igen?!

2012. márc. 24. 12:55
 2/10 anonim ***** válasza:
hát most mond meg micsoda egy nõszemély?
2012. márc. 24. 12:57
 3/10 A kérdező kommentje:

Meg hát lényegébe a kapcsolat elején voltak a múltból kifolyó veszekedések, mint pl jóba voltam több szép lánnyal, ezért ő neheztelt, de ezeket felhagytam pont miatta. hogy valószerű legyek: MSN-en 270 ismerősből 150-160 lány mostmár csak 3-4.

Emellett nem régi sztori, hogy iskolájában van egy srác aki tetszik neki és érdeklődött iránta, és nekem ez nem tetszett, és én voltam a rossz mert nem bíztam benne. Mert hogy ő nem akar tőle semmit, most meg hogy ez a helyzet, ezzel fenyegetőzik.

Én szeretem, és tényleg a szakítás lenne a megoldás?

2012. márc. 24. 13:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még. A 1,5 év pont jó volt egy kis tapasztalatnak, most pedig lépj tovább ezen a lányon és élj egy kicsit. Aztán majd jön egy normálisabb, érettebb lány, aki sokkal fontosabb lesz neked, és sokkal jobban fogod szeretni.
2012. márc. 24. 13:14
 5/10 A kérdező kommentje:
2,5 év *
2012. márc. 24. 13:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Tökmindegy, ez egy asszimetrikus kapcsolat, ahol neked semmit sem lehet, amikor meg róla van szó, "Az mááás."

Ki kell belőle lépni. A szerető kapcsolat a tárt karokról szól. Tárva van, ha jönnél hozzám, tárva van, amikor el akarsz menni.

Ez a csaj birtokolna téged. Úgy is mondhatnám: papucs vagy. Milyen dolog az már, hogy az ember kitörli az ismerőseit?

Apropó, a voltak dolgok, de megbeszéltük, az ugye az ő verziója szerint ért véget?

2012. márc. 24. 13:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Az másik szituáció. De egyre jobban érzem hogy igazatok/igazad van.
2012. márc. 24. 14:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Valószínűnek tartom, hogy ő már régen keresett egy okot arra, hogy elhagyhasson és ez most éppen megfelelő volt rá. Nem mondom, igen nehéz helyzet az, amikor pletykák terjednek, többen is alátámasztják, hogy így volt... Ilyenkor baromira nehéz vakon elhinni a másiknak, hogy ez csak alaptalan vád. Ha szeret, akkor viszont megpróbál legalább bízni benned és nem hagy azonnal el. Ez ilyen egyszerű. Ahogy már mondta előttem valaki, mondd el neki, hogy szereted őt és nem csaltad meg, de ha ő inkább a pletykáknak hisz, akkor ám legyen, szakítsatok...
2012. márc. 24. 14:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt, hogy: "ő már régen keresett egy okot arra, hogy elhagyhasson"???
2012. márc. 24. 16:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha valakit szeretunk,abban megbízunk.Ha o erre képtelen,éretlen egy kapcsolatra.Ne erolkodj,minél inkább pitizel,annál inkább ellok magátol.Ha békén hagyod,lehet,h. hiányozni fogsz neki,átértékeli a kapcsit.Minek írnál neki?Már megmondtad,h. nem csaltad meg.Egy birtoklo típus,nem ilyen egy igazi kapcsolat.De nincs semmi baj,tapasztalatot szereztél,de hidd el,ilyen típusú lánnyal nehéz.Arra célozhatott az elozo hozzszolo,h. az a másik srác,aki korulotte olálkodik,talán már o is feléje kacsingat.Legyen tartásod!Ha annyit nem érdemelsz,h. higgyen neked,vagy adjon esélyt,h.bebizonyítsd,h. szereted,akkor engedd el.
2012. márc. 25. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!