Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek, hogy higgyen nekem?
Már lassan két és fél éve párkapcsolatban élünk velem egykorú barátnőmmel. A kapcsolatunkban voltak nézeteltérések, veszekedések, de ezeket úgy mondd "megbeszéltük". A napokban viszont, az egyik ismerősétől azt hallotta, hogy én egy másik lánnyal kerültem közelebbi kapcsolatba.
Ebből persze semmi nem igaz!!!
Ő elpanaszolta a szüleinek, a szülei eltiltották tőlem. Emellett azt mondta, hogy már "szakítottunk" de ő még szeret. Találkozni azóta nem tudtunk (ez 3 napot jelent), mert szüleim miatt nem tudok menni hozzá. Hiába mondtam neki, hogy ebből semmi nem igaz, vagy hogy ha kell lefényképezem a nyakamat, csak a kifogás ("nem tudok már neked hinni" és "már úgyis elmúlt").
Nekem ő nagyon fontos. Szeretem, és nem szeretném, hogy csak egy ilyen pletyka miatt érjen véget. Volt már nagyobb probléma is amit átéltünk.
Talán fontos tudni hogy még szüzek vagyunk.
A válaszokat előre is köszönöm!
F/17
Ha egy pletyka miatt elhagy, akkor menjen! Közöld vele ezt, ezt biztos elhiszi!
Mi az, hogy neked nem hisz, valaki másnak meg igen?!
Meg hát lényegébe a kapcsolat elején voltak a múltból kifolyó veszekedések, mint pl jóba voltam több szép lánnyal, ezért ő neheztelt, de ezeket felhagytam pont miatta. hogy valószerű legyek: MSN-en 270 ismerősből 150-160 lány mostmár csak 3-4.
Emellett nem régi sztori, hogy iskolájában van egy srác aki tetszik neki és érdeklődött iránta, és nekem ez nem tetszett, és én voltam a rossz mert nem bíztam benne. Mert hogy ő nem akar tőle semmit, most meg hogy ez a helyzet, ezzel fenyegetőzik.
Én szeretem, és tényleg a szakítás lenne a megoldás?
Tökmindegy, ez egy asszimetrikus kapcsolat, ahol neked semmit sem lehet, amikor meg róla van szó, "Az mááás."
Ki kell belőle lépni. A szerető kapcsolat a tárt karokról szól. Tárva van, ha jönnél hozzám, tárva van, amikor el akarsz menni.
Ez a csaj birtokolna téged. Úgy is mondhatnám: papucs vagy. Milyen dolog az már, hogy az ember kitörli az ismerőseit?
Apropó, a voltak dolgok, de megbeszéltük, az ugye az ő verziója szerint ért véget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!