Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó a 100%-os őszinteség?

Figyelt kérdés

az eddigi kapcsolataimban többé-kevésbé őszinték voltunk. persze fájt, mikor kiderült a hazugság, de újra és újra voltak hazugságok, hogy fennmaradhassona "boldogság".

a jelenlegi kapcsolatomban teljesen őszinték vagyunk, ha fáj is. eleinte tiltakozni akartam, nem akartam mindent hallani, én sem akartam mindent elmondani teljesen őszintén, aztán hagytam. most, amit eddig tud rólam, minden őszinte volt, és ez kölcsönös. rossz érzés néhány dolgot megtudni, de egyben megnyugtató, hogy nem fog átverni.

a kérdésem tehát, hogy jó ez igy? nem kellenek azok a bizonyos kegyes hazugságok?

2012. márc. 19. 01:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kegyes hazugságok max 20 év házasság után lehetnek helyes lépések. De talán még akkor sem.

Jobb, sokkal jobb még a kapcsolat elején teljesen tiszta lappal indulni. Mindenkinek vannak sötét titkai, dolgai a múltjában. Ott kezdődik az igazi párkapcsolat amikor ezek nyílt lappá válnak a másik fél előtt. Innentől építhető fel a tisztelet. Ami nélkül nem sok szart ér a kapcsolat...

21F

2012. márc. 19. 01:36
 2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.
2012. márc. 19. 01:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden esetben.7 hónapja jártam a barátommal,egy este dumcsizós vacsorát tartottunk,ott szóba jött kinek milyen az ideálja.Az felelte:magas,barna haj,barna szemek,picit cici.

Én szőke vagyok ,kék szemmel,csinos vékony lány de nagy cicikkel.Kérdezem tőle:akkor miért pont engem hívott el azon a napon randira?

Ő:hát mert a másik csak kosarat adott és engem is aranyosnak talált.....

....aranyos....ez a leggázabb amit egy pasi mondhat egy lánynak.

Én már bánom,hogy ez kiderült,nulla önbizalmam lett,pedig régen semmi bajom nem volt.

2012. márc. 19. 01:47
 4/12 anonim ***** válasza:
*másik csaj
2012. márc. 19. 01:48
 5/12 A kérdező kommentje:

köszi ezt is. hú, hát igen. én nem pont ilyet, de én is kaptam olyat, amitől 0 önbizalmam lett.

ezért irtam ki a kérdést, mert mindkettőtökkel egyetértek. nem tudom mi a jó...

2012. márc. 19. 01:51
 6/12 anonim ***** válasza:

Tudod kérdező, inkább fájjon az őszinteség. A hazugság, miután kiderül sokkal nagyobbat üt szerintem.

Mondjuk azért azt hozzátenném, hogy a barátod talán egy csöppet durván fogalmazott. Ezt egy kicsit kedvesebben is elő lehetett volna adni. De ezen már kár aggódni.

Tudod, az ideál... Hogy fogalmazzak?! Az ideál egy álomkép. Az ideál az a látvány ami a leginkább tetszik az embernek. Csak tudod az ideál nem elvárás. Nem is lehetne, mert sok sok ember örökre egyedül maradna. Ennek az éremnek amúgy két oldala van. Így biztos lehet abban, hogy nem a külsőd az egyetlen ami miatt szeret.

Meg most őszintén? Azok a jellemvonások amiket felsoroltál... Melyik férfinak ne tetszene?!

Vicces egyébként mert nekem pont te vagy az ideálom. Legalábbis amennyi információt csepegtettél magadról...

De azt is tudom, hogy ha úgy adódna a helyzet, egy másodpercig sem haboznék azon, hogy egy másik külsővel megáldott lányt válasszak.

Nem csak ez a mérvadó... Emiatt ne essen le az önbecsülésed. Attól még te nem vagy csúnyább.

(Amúgy nekem nagy ideálom a kék szem. De ami ezen is túltesz az a heterochromiás szem. Abból is az amelyiknél az egyik szem teljesen más sziínű mint a másik. Egyik kék a másik pedig zöld. Ebből is látszik, hogy az ideálnak is vannak szintjei. Nem kell elkeseredned... Amúgy őszintén... Ilyen lányt hol a francban találnék? :D:D De ha nem ilyen lesz a párom, nagy ívben teszek majd rá. Mármint arra, hogy nem ilyen.)

Inkább azzal törődj, hogy önmagad legyél és ne azzal, hogy amiatt bánkódj, hogy nem olyan vagy amilyennek a párod elképzelte a tökéletest... Mert nincs tökéletes.

21F

2012. márc. 19. 02:52
 7/12 anonim ***** válasza:

a baj az hogy szép dolog az oszinteség jól lehet rá épiteni , biztos alapokra hátránya az ha valamikor is bár milyen kis hazugsággal el fog el veszlik az összes bizzalom

Ja jobb ha szemedbe mondja a negativumokat is hissz nem máástol hallod:D

Mindig légy büszke magadra hogy ki vagy akkármit is mondjon a párod.

Én is kaptam hogy ilyen meg olyan vagyok és nem esett le az önbizalmam 0ra. Erre azt szoktam válaszolni hogy akkor miért van az hogy velem vagy és nem a izomagyuval:D

enyi

2012. márc. 19. 04:04
 8/12 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés ez az őszinteség dolog, mert igazából az igazságot is lehet sokféleképpen tálalni. Tehát egy őszinte gondolat megfogalmazása többféle is lehet. Ha jól kommunikálsz, tudsz úgy őszinte lenni, hogy közben a másikat ne bántsd meg, akkor jó az őszinteség, de ha nem jól fogalmazol és bántó lesz amit mondasz, akkor az igen sokat árthat egy kapcsolatnak.

Csak az előző hozzászóló témájára egy példa:

- Nekem korábban mindig a barna szemű, fiúsan deszka lányok tetszettek, ezért is lepett meg, hogy így bele zúgtam egy szőke nagymellűbe. Megmondom őszintén, te annak ellenére nagyon tetszel, hogy korábban az ilyen lányokra rá sem néztem, de tényleg nagyon szexik a melleid!

Így őszinte is volt, és nem is bántotta meg. Ha csak úgy tudod tálalni a frankót, hogy közben megbántod a másikat, akkor jobb ha nem vagy őszinte.

2012. márc. 19. 06:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Normáliséknál jó. Akik nem akadnak fenn minden hülyeségen és képesek az ilyen dolgokat a helyén kezelni. És nem csak arról beszélek, hogy ki mit mutat ki, hanem belül is képes helyre tenni ezeket a dolgokat és nem kezd miattuk baromságokon agyalni. Ráadásul előnyre is válhat.

(de tény, hogy az emberek túlnyomó többségénél nem működik)

De valamennyire mindenképpen szükség van, hiszen az őszinteség és a bizalom egy kapcsolat alappillére. De hogy az kinél fér bele, hogy megtudja, hogy az exnek jobb volt a csöcse/nagyobb volt a farka az már más kérdés. -most csak egy hülye extrém példát mondtam.

2012. márc. 19. 06:58
 10/12 A kérdező kommentje:
2:52-es, szerintem összekeverted a válaszokat az én kommentjeimmel. én nem irtam szinte semmit magamról. köszönöm a válaszokat, volt köztük sok hasznos.
2012. márc. 19. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!