Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha nem adom ki magam már elsőre?
Figyelt kérdés
Tehát arról beszélek, h mondjuk ha találkozom vele, és rólam kérdez, néhány válasz elől kitérek, váltok. Nem úgy kell elképzelni, h nem vagyok őszinte, vagy titkolózok folyton, csak úgy vagyok vele, h ha majd egy idő után érzem, h bízhatok benne, akkor elég elmondani azokat a pozitív/negatív dolgokat, amiket egy ismeretlennek pl nem adnék ki...2012. jan. 9. 21:34
2/7 anonim válasza:
ez teljesen normális akkro lenne szép világ ha mindenki ennyire körültekintö lenne és megfontolt...
3/7 anonim válasza:
Ha ilyen jol tudod akkor minek kerdezed?
4/7 anonim válasza:
Ez így helyes, én is ezt teszem. Mindent a maga idejében.
5/7 A kérdező kommentje:
igen, lehet, h megfontolt. de azért kérdezem, hogy ez esetleg nem ad-e okot arra, h megvádoljanak, h elhallgatom a dolgokat. meg...nahát, hogy eddig ezt nem is mondtam. mit tudok jól? nem is értelek, mit akarsz, kötözködni? ne haragudj, nem vagyok rá vevő.
2012. jan. 9. 21:45
6/7 danyiluska válasza:
Nem egeszen vilagos a szitu. Csak talalkoztok? Nekem az eleg rossz impressziot adna, ha a lany felig zarkozott lenne, de ez azert van mert en elejetol fogva teljesen nyitott vagyok. Sajnos altalaban ki is hasznaljak es megszopom :(
7/7 A kérdező kommentje:
igen, mondjuk vegyük egy kapcsolat elejét.
nem azt mondom, h zárkózott, egyszerűen csak hárítok néha. nem esek végletekbe nyilván.
és neked sem kellene, mert túl sok mindent adsz ki magadról. :)
2012. jan. 10. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!