Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen nagyobb önbizalmam? Mit csinaljak h ne érezzem magam kevesebbnek pl az előző lánynál?
Ez alapjan parod meg nem tette tul magat elözö baratnöjen... vagy egy abszolut gyöker!
Ha eleve keves az önbizalmad, ebben csak serülhetsz.
Mitöl lenne nagyobb önbizalmad? Miben vagy jo? Milyen ember szeretnel lenni?
Az, hogy elhidd masok bokjait, elöször sajat magadat kell elfogadnod! Probalj az az ember lenni, akire büszke lennel. Ne masokban keresd az elismerest, mert akkor mindig serülekeny leszel. Ha magadat teljesen elfogadod, elhiszed majd a bokokat is, a szidalmak meg leperegnek rolad.
Tudom, egyszerü leirni, de közel sem annyira egyszerü megcsinalni. De hidd el, nagyon hatasos!
Ha a párod nem támogat, csak rontja az önbizalmadat az nagyon rossz jel. Arra kíváncsi lennék, h ha bókol, akkor már miért nem hiszed el. Ezt a blokkolást fel kellene oldanod magadban, hiszen ha elfogadod magad, sokkal felszabadultabb leszel, ezzel pozitívabb lesz a kisugárzásod bla bla, szóval tényleg meg is szépülsz :)
ajánlok egy könyvet. nekem nagyon megtetszett:
Nem is értem, mi bajod. Azért választott téged, mert téged kap meg, vagy valamivel felturbóztad a pontszámodat. Mindenkinek a vonzereje = külalak x szociális státusz.
Különben meg mi bajod azzal, hogy közli, hogy az előző barátnője csinos és jófej volt? Mit akarsz, hogy a barátodnak egy sor szemét kvrvával lett volna dolga?
Önző, kicsinyes és igazságtalan vagy.
Nekem is csak kedves és csinos barátnőm volt, de még a szexpartnereim közt sincs kifejezetten csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!