Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam kevesebbnek az elődömnél?
Ismered az előzőt? Tudod milyen volt a kapcsolatuk, és hogy érzett a barátod/barátnőd iránta?
Hiába képzeled magad rondának, ügyetlennek.. Ő veled van és nem vele!! Szóval valamit jobban tudsz. :)
Mert lehet, hogy tényleg kevesebb vagy?
(Bocs! De ez egy hülyeség egyébként, verd ki az ilyen hülyeségeket a fejedből!)
nekem is szokott ilyen érzésem lenni,megértelek,pedig az előző csaja vmi szuka volt,nem engedte sehová,és én azt teszem amit itt írtak,új dolgokat csinálok vele,olyat amit mással nem,nem versengésből hanem mert így ő is kipróbálja,és jó,h együtt csinálunk új dolgokat,neked is ezt kellene tenned,hidd el,h jobban éreznéd magad :)
és ne becsüld le magad,én is rájöttem,h nyilván azért van velem,mert engem szeret,és azért lett azzal vége,mert elmúlt a szerelem,múltra ne légy féltékeny :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!