Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hülyének érzem magam h elmondt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyének érzem magam h elmondtam. Jól cselekedtem h elmondtam? Ti h látjátok?

Figyelt kérdés
szoval az unokatestvérem legyen Benő a barátnője pedig Enikő . Benő és Enikő sokáig jártak....azt hittem szeretik egymást...Benő sokszor szakitott Enikővel...ma az egyik baratnőmmel sikrült felöntenünk a garatra :P és kibökte h Enikő elmondta neki(mivel nagyon jóban van Enikővel) h csalja Benőt az egyik vele egykorú fúval(15 évesek Benő 18)...nem tudtam mit csináljak...a barátom meg a legjobb barátnőm azt tanácsolta h mondjam el neki mert nekik is jól esne ha ilyen helyzetbe kerülnének...én meg akartam bizonyosodni erről az ügyről ha nem is biztosan de ha már nem csak én vagyok az aki mondja akk csak elhiszi...tehát felhivtam a fiú egyik barátját(a fiú-akiveol csalta)és ő elmondta h igen neki is mondták ezt...ezért egy kicsit ideges lettem mert nah csak az unokatesóm és h ne toljon ki vele igy senki....átmentem elmondtam neki...a csaj persze mindent tagadott(amugy nem kavartam be mert mar szakitottak kb 1hete)es a csaj fel volt haborodva...és mindent letagadott és az unokatesóm elhitte vagyis nem biztos de a telefonon egyfeszt hivogatott h ki mit mondott meg ilyenek...nem tudom mar h jot csináltam v rosszat mart nekem jol esne ha elmondanák az ilyet....
2012. jan. 6. 02:05
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon jól tetted, hogy elmondtad!!! Gondolj bele a helyébe azt szeretnéd, hogy hülyének nézzenek vagy azt hogy tudd az igazat? Neked unokatesódat kell védened nem azt a csajt. Egyértelmű, hogy jól tetted.
2012. jan. 6. 03:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Idióta vagy
2012. jan. 6. 06:49
 3/5 Dottorre ***** válasza:
78%
Ez egy olyan dolog, hogy a te lelkiismeretedre volt bízva, hogy mit teszel. Szerintem jól tetted, ha jóban is vagytok, és zavart téged, akkor el kell mondani. Esetleg annyit tehettél volna, ha nem azt mondod, hogy ez így van, hanem, hogy te azt hallottad valakitől ,hogy... és akkor az uncsitesódra lett volna bízva, hogy elhiszi -e a 3. félnek, vagy nem. De miután szakítottak már, igazából tök mind1.
2012. jan. 6. 08:19
 4/5 A kérdező kommentje:
én ugy mondtam neki h azt hallottam h a csaj megcsalja...nem azt h ez igy van....ki akartak volna bekulni meg szerintem....mert minden honapban szakitanak.
2012. jan. 6. 14:26
 5/5 Tomi (Ryen) válasza:
szerintem mond ell neki mindent amit tudsz
2012. jan. 8. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!