Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleves hazassag papiron, penzert? (reszl. Lent) Bevallalnad? Minden velemeny erdekel.
Figyelt kérdés
Röviden: Hozzamenni egy arab/török/muszlim stb srachoz, 2 honapot együtt elni vele (egy hazban, szinte mint lakotarsak), felevig papiron hazasoknak maradni, majd elvalni, mindezt 5000 euroert.
Van, aki bevallalna?
A penzt felet elöre megkapod, a masikat a papirok alairasa utan. Fel ev utan meg sima valas. Mindezt azert, hogy kapjon letelepedesi engedelyt Europaban.
(Bantani nem bathat, mert ha a rendörsegre mesz, ö jar rosszabbul.)
Velemenyek?
2012. ápr. 16. 10:34
11/18 anonim válasza:
Én elég rossz körülmények között élek, és mindig azt mondom, eladó a lelkem, ha tetszik az összeg amit mondasz, Te is megveheted:D És ez az összeg nagyon tetszik. Nem tudom dolgozol e, ha igen, számold ki, hogy az 5000 euró hány hónapos fizetésed.
12/18 anonim válasza:
Ha előre megkapnám az egészet,csak akkor.Bár nem bízok meg az ilyen népségekben.
13/18 anonim válasza:
Nekem ez túl jól hangzik. Ebben tuti van valami buktató. Ha ennyire jó dolog lenne biztos sokan csinálnák.
14/18 A kérdező kommentje:
Van egy par, aki csinalja... Majd akarok elötte szemelyesen is beszelni az egyik lannyal, csak gondoltam, megkerdezem itt a nagyközönseget is... :)
2012. ápr. 16. 11:24
15/18 anonim válasza:
5000 eurórért még én is belemennék férfi létemre:D
16/18 anonim válasza:
Ha tényleg biztonságos, miért ne.
17/18 anonim válasza:
A pénzt meg elpereli tőled, szóval ugyanott vagy, mintha meg se kaptad volna.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!