Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsal, de nem ismeri be,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal, de nem ismeri be, hogy vegyem rá, hogy beismerje?

Figyelt kérdés
Nos,párommal már 6 éve vagyunk együtt, tavaly karácsonykor kérte meg a kezem,és jövő hónapban lesz az esküvőnk.Az elmúlt két hónapban viszont teljesen kifordult magából. Sokáig dolgozik, rendszerint órás késésekkel jár haza, ha itthon van,valami kifogást talál,hogy ne kelljen velünk lennie(van egy két éves kislányunk),kora reggel eltűnik, fél 9re kellene járnia, erre már 7kor lelép itthonról. A hétvégékről nem is beszélve. Szombaton délig meló lenne, de hazaér kettőre.Vasárnap pedig nem pihen velünk kilencig,mint eddig,hanem indul a reggeli korán kelés 7-8,és eltűnik, hazajön 11 fele,mintha mi sem történt volna. Hozzá teszem, nincs sok munkája, ketten vannak a főnökével,akivel már a héten beszéltem,hogy mi ez a sok "túlóra", mire megkérdezte: "milyen túlóra? Kisgyerek már elmegy innen ötkor" és persze láttam is,hogy alig vannak gépek bent a szervizben. A másik, hogy a kocsiban az anyósülés állandóan el van állíva, már frászt kapok,ha beleülök. A miért van elállítva megint kérdésemre pedig az a válasz,hogy "hidd el drágám, te állítgatod folyton"-persze,csak olyan hülye vagyok,hogy nem emlékszem rá,hogy úgy hátra tolom,hogy hatan elférnénk, vagy úgy előre,hogy egy hangya nem tudná magát bepréselni.Szokás újabban az is,hogy kimegy este a műhelybe dolgozni 9 után, és éjfél után jön be. A kocsit olyan makulátlan tisztaságban tartja, hogy egy szem por nem található meg belül sehol az elmúlt időben,új illatosító fityeg két naponta. A telefonból érdekes módon az összes sms, mind, még az enyémek is, egészen véletlenül kitörlődtek-ahogyan ő fogalmazott. Nem kérdeztem,mert nem szoktam nézegetni a telefonját, hanem egyik délután így állított haza,se puszi,semmi: Anya képzeld, egészen véletlenül kitöröltem az összes smst a telefonomból! Az összeset!-és persze az óta ha kap egy smst,azt is véletlenül,egészen véletlenül kitörli minden alkalommal. Nos,és a konkrét "Megcsalsz?Akkor kérlek most szólj,hogy időben le tudjam fújni az esküvőt"-kérdésemre a válasz egy hosszú és kínos csend után, egy megemeltebb hangon: Ugyan, dehogy! soha nem tennék olyat, mégis miből gondolod??????"- nos az alábbi furcsaságok miatt,és a teljesen más hangszínedből?? szóval konkrét választ nem kapok. Szerintetek hogy az égbe győződhetnék meg róla tökre konkrétan. Tudom most is,hogy, megcsal, de azért valami bizonyíték kellene,ami kissé tárgyilagosabb,mert persze Anyósommal jól kijövök,és elmondtam neki is mindent,aki szerint is igen, félrelép,de hát ugyan kivel tenné, és hogy?-hát erre kellene nekem konkrét dolog. Szerintetek hogy bizonyítsam be konkrétan?
2012. ápr. 16. 09:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kövesd! Vagy hívd fel a főnökét, amikor vége a munkaidejének. Majd hívd fel őt, hogy szia merre jársz..stb. és ha azt mondja, hogy melózok, mondd meg neki, hogy ja tényleg gondoltam. Én mondjuk biztosan a munkahelyén várnám, vagyis elbújnék a kocsival, és követném, persze óvatosan..:) Vagy keress a telefonjába neveket, telefonszámokat, vagy ha van kisnotesze stb.
2012. ápr. 16. 16:33
 22/26 anonim ***** válasza:
Írd meg, mi lett?
2012. ápr. 16. 21:18
 23/26 anonim ***** válasza:
Szia! Na mi volt?
2012. ápr. 17. 11:00
 24/26 A kérdező kommentje:
Na újra itt vagyok! Szóval aki még írt annak annyit: szex terén mindent megkapott amit csak kívánt. S gyerekek,igen, félre ment. Lebukott. Nem csináltam semmi extrát,csak ahogy mondtam, besétáltam a gyerkőccel a munkahelyére,végzés előtt. Főnöke nem volt ott,csak Ő, s mit ne mondjak, mintha szellemet látott volna... elkértem a telefonját : hadd hívjam már fel anyám,mert útközben hívott,de lemerült a telefonom- címmel. Nem néztem semmit rajta,csak vártam szép türelmesen,míg ő meg főtt a saját levesében. Tiszta ideg volt, mászkált fel-alá,egy két kérést intézve felém: "nem mennétek haza? jön majd egy elég gazdag ember,aki tárgyalni akar a főnökével,s ha meglátja,hogy itt vagyok a gyerekkel nehogy elbizonytalanodjon, stb...szóval ment a vetítés,de én meg nem tágítottam,azt mondtam,hogy marhára elfáradtam,majd vele hazamegyünk a kocsival,a babakocsit benyomjuk a csomiba,és mehetünk. 3/4 ötkor kapkodva pakolt,én meg szépen kimentem a mosdóba a gyerkőccel,a babakocsit meg már beraktam a kocsi csomagtartójába, majd behívtam,hogy légy szíves segíts,mert nem tudom kinyitni a csapot. Jött ám szaporán,és ez volt a veszte: időközben valaki belépett,hogy szia szívem! megjöttem!-ebben a pillanatban szerintem ha lett volna a drágám közelében egy kés megölte volna magát. Nem szóltam semmit,a gyereket a kezébe nyomtam és kisétáltam: Szia édesem, itt vagyok... nem tudom valójában,hogy miért nem fojtottam meg, vagy,hogy miért nem téptem ki az összes haját,és képeltem fel őt is meg a férfi embert is, fogalmam sincs,csak annyit tudtam kimondani,hogy gratulálok. Látni kellett volna az arcokat,leírhatatlan... majd megfogtam a gyereket, beültünk a kocsiba és hazajöttem vele.Aztán meg ő meg fél óra múlva otthon volt, nem tudom ki hozta,vagy hogy jött, nem nagyon érdekelt. De mire hazaért a cuccait kivágtam a kapu elé,ahogy azt illik.Persze bejött magyarázkodni,behúzva fülét-farkát vonyítva kérlelt,hogy jajj így drágám,úgy drágám,béküljünk,ne haragudj,stb. De haragszom,és gyűlölöm. Nem értem,miért kellett akkor mindezt.. kinyaltam a se**ét,mindet megadtam neki amit kellett,amit kért. Mindig tiptop volt minden,én is mire hazaért a melóból,és még sorolhatnám. Tényleg királyi élete volt, de ahogy mondják "A kutya is a legjobb dolgában vesz meg". Ne haragudjatok,hogy nem írtam eddig, de lefoglalt a kedves családtagok és barátok hívogatása,hogy nem lesz esküvő;mert egy f*szkalap a vőlegény.
2012. ápr. 19. 15:21
 25/26 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, de még jó, hogy kiderült! És nagyon jól tetted, hogy elzavartad, rohadt szemét állat az ilyen! Iszonyatos érzés lehet Neked, de idővel majd elmúlik, persze mondani könnyű, átélni megint más...:S

Kitartást kívánok, és ne hagyd magad, az ilyen ember nem változik meg!

2012. ápr. 19. 15:37
 26/26 anonim ***** válasza:

Nekem egyetlen egy szó jutott eszembe az utolsó kommentedből: féreg.

Nem te a párod. Ha a csaj elképedt, valószínűleg tudott rólad és a gyerekről.

Fogalmam sincs mit tennék ilyen helyzetben

!

Erőt és kitartást kívánok!

Azóta történt veled valami?

2012. ápr. 23. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!