Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsal, de nem ismeri be,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal, de nem ismeri be, hogy vegyem rá, hogy beismerje?

Figyelt kérdés
Nos,párommal már 6 éve vagyunk együtt, tavaly karácsonykor kérte meg a kezem,és jövő hónapban lesz az esküvőnk.Az elmúlt két hónapban viszont teljesen kifordult magából. Sokáig dolgozik, rendszerint órás késésekkel jár haza, ha itthon van,valami kifogást talál,hogy ne kelljen velünk lennie(van egy két éves kislányunk),kora reggel eltűnik, fél 9re kellene járnia, erre már 7kor lelép itthonról. A hétvégékről nem is beszélve. Szombaton délig meló lenne, de hazaér kettőre.Vasárnap pedig nem pihen velünk kilencig,mint eddig,hanem indul a reggeli korán kelés 7-8,és eltűnik, hazajön 11 fele,mintha mi sem történt volna. Hozzá teszem, nincs sok munkája, ketten vannak a főnökével,akivel már a héten beszéltem,hogy mi ez a sok "túlóra", mire megkérdezte: "milyen túlóra? Kisgyerek már elmegy innen ötkor" és persze láttam is,hogy alig vannak gépek bent a szervizben. A másik, hogy a kocsiban az anyósülés állandóan el van állíva, már frászt kapok,ha beleülök. A miért van elállítva megint kérdésemre pedig az a válasz,hogy "hidd el drágám, te állítgatod folyton"-persze,csak olyan hülye vagyok,hogy nem emlékszem rá,hogy úgy hátra tolom,hogy hatan elférnénk, vagy úgy előre,hogy egy hangya nem tudná magát bepréselni.Szokás újabban az is,hogy kimegy este a műhelybe dolgozni 9 után, és éjfél után jön be. A kocsit olyan makulátlan tisztaságban tartja, hogy egy szem por nem található meg belül sehol az elmúlt időben,új illatosító fityeg két naponta. A telefonból érdekes módon az összes sms, mind, még az enyémek is, egészen véletlenül kitörlődtek-ahogyan ő fogalmazott. Nem kérdeztem,mert nem szoktam nézegetni a telefonját, hanem egyik délután így állított haza,se puszi,semmi: Anya képzeld, egészen véletlenül kitöröltem az összes smst a telefonomból! Az összeset!-és persze az óta ha kap egy smst,azt is véletlenül,egészen véletlenül kitörli minden alkalommal. Nos,és a konkrét "Megcsalsz?Akkor kérlek most szólj,hogy időben le tudjam fújni az esküvőt"-kérdésemre a válasz egy hosszú és kínos csend után, egy megemeltebb hangon: Ugyan, dehogy! soha nem tennék olyat, mégis miből gondolod??????"- nos az alábbi furcsaságok miatt,és a teljesen más hangszínedből?? szóval konkrét választ nem kapok. Szerintetek hogy az égbe győződhetnék meg róla tökre konkrétan. Tudom most is,hogy, megcsal, de azért valami bizonyíték kellene,ami kissé tárgyilagosabb,mert persze Anyósommal jól kijövök,és elmondtam neki is mindent,aki szerint is igen, félrelép,de hát ugyan kivel tenné, és hogy?-hát erre kellene nekem konkrét dolog. Szerintetek hogy bizonyítsam be konkrétan?
2012. ápr. 16. 09:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Szerintem közöld vele, hogy egy jó ideje megváltozott, nem az az ember, akivel családot terveztél, valamint - mivel beszéltél már a főnökével is és nem tudod, merre mászkál, nem érzed úgy, hogy bízhatsz benne, ráadásul ott a pici lány, aki biztos szívesen többet lenne együtt az apjával, de úgy látod, ő nem szívesen van veletek. Ráadásul furcsán viselkedik, mikor a megcsalás témáról van szó, te nem bírod tovább a bizonytalanságot. Ezzel talán kiugrasztod a nyulat a bokorból, és aztán majd meglátjátok, hogyan tovább.
2012. ápr. 16. 10:01
 12/26 A kérdező kommentje:
ma szerintem besétálok hozzá, 5kmre dolgozik,legalább levegőzünk egyet a gyerkőccel. kíváncsi leszek a reakcióra.
2012. ápr. 16. 10:02
 13/26 anonim ***** válasza:

lehet hogy a kocsi árát melózza le, csak nekednemakarta megmondani. Néha a hapsik szörnyen hülyék az ilyenben eltitkolnak valamit és nem látják,hogy csak nagyobb bajt csinálnakmintha megmondanák, hogy mi is van valójában.

Tehát igen, lehet, hogy megcsal. De azért az is legyen a fejedben,hogy lehet, hogy valami tök egyszerű magyarázata van a dolognak.

2012. ápr. 16. 10:10
 14/26 anonim ***** válasza:
Ez egy jo 5 let lepd meg neha... meg hat magaban mar az bizonyiték hogy a főnok mondja hogy elment,ő azt mondja hogy ott van,akkor hol van??! Sajnalom hogy igy jartal,de még szerencse hogy eskuvő előtt derult ki.
2012. ápr. 16. 10:29
 15/26 anonim ***** válasza:
első válaszoló voltam az előző kérdésednél: majd írj hogy miket tapasztaltál!
2012. ápr. 16. 10:30
 16/26 A kérdező kommentje:
15- nem a kocsi árát dolgozza, ugyanis közös félretett kpből vettük (nem kell millióra gondolni-már aki tenné) Így kiesés nincs, nem kell nyúlni semmihez. Sok egészen egyszerű dologra gondoltam már, de valahogy mindig falakba ütköztem. Így maradok a véletlen szerű támadáson. Ebédelni jön haza, aztán megy vissza. Ma nem altatom itthon a gyereket,beteszem a babakocsiba,és meglátogatjuk. Kedves első az elsők közül :) feltétlenül írok majd a fejleményekről!! Köszönöm még egyszer a válaszokat! szép napot mindenkinek!
2012. ápr. 16. 11:24
 17/26 anonim ***** válasza:
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a reakció! Arra is gondoltál hogy mi van ha ma éppen nem megy el? Vagy ez mindennapos?
2012. ápr. 16. 12:13
 18/26 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Ha én csalnám a párom, biztos, hogy nem ennyire látványosan tenném, mert a leírásod alapján elég egyértelmű... Viszont neked így jobb, mert könnyű leleplezni.
2012. ápr. 16. 12:41
 19/26 anonim ***** válasza:

Bennem kettős érzések vannak ezzel kapcsolatban. Túlságosan is szembetűnően csinálja. Az is furcsa, hogy Ő saját maga jelenti be, hogy kitörölte véletlen az sms-eit. Minek, ha úgysem nézegeted a telefonját? Annyira feltűnően csinálja az eltünéseit, akinek vaj van a füle mögött, az legalább próbál otthon úgy csinálni, mintha nem lenne...

Nem lehet hogy egyszerűen csak készül valamire az esküvőtökkel kapcsolatban? Vagy teszteli a bizalmadat??

Ha mégis megcsalna, akkor vagy ennyire naiv, hogy nem gondolja, ez észrevehető, vagy pedig ennyire semmibe vesz titeket:(

Dugj el a kocsijában egy diktafont bekapcsolva:)

2012. ápr. 16. 13:47
 20/26 anonim ***** válasza:

A _lényegről_ senki nem beszélt!

Milyen otthon a szex??? Mennyi van, és mennyire vagytok összhangban? utasítottál el olyat, amit ő szeretett volna és te nem? stb.stb. A férfiak akkor szoktak félremenni többnyire, ha kevés ami jut...

a bizonyíték amúgy minek? ha van akkor maradsz mellette vagy sem? mert ha maradsz mellette akkor ne keress bizonyítékot ha meg mennél akkor viszont menj most...

2012. ápr. 16. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!