Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsal a keresztlánya anyjával?

Megcsal a keresztlánya anyjával?

Figyelt kérdés
10 éve vagyok együtt az élettársammal. Neki van egy keresztlánya. Akinek az apja az élettársam gyerekkori barátja. Valahogy megromlott a baráti viszony, így a párom kb 6-7 éve nem tartja velük a kapcsolatot. Tavaly év vége felé kutyasétáltatás közben találkoztunk a feleséggel. Elmondta nekünk hogy külön költöztek és válnak. Tegnap én dolgoztam, és du hívtam az élettársam. Kérdeztem hogy anyukáméknál van-e vagy otthon, mert akkor munka után oda megyek. Mondta hogy a Tündinél van! (a nő neve) Meglepődtem de semmit nem mondtam. Hazamentem de még nem volt otthon, se ő se a kutyám. Átmentem a szüleimhez, ők mondták hogy 13 óra felé elment tőlük. Én fél hatkor értem haza munkából. Átjött hat felé. Kérdeztem hol volt eddig? A Tündinél meg a gyerekeknél, és a kutyát is felvitte, mert a nő mondta hogy viheti. Mondom: nem is tudtam hogy tartjátok a kapcsolatot... Ő: a Tündi üzent Húsvétra. Később olyat tettem amit 10 év alatt soha, megnéztem a telóját. Ö hívta a nőt már de 11-kor. A Tünditől volt egy januári sms amiben felköszönti az élettársamat a születésnapján. Nem mondtam meg hogy megnéztem a telóját, csak megkérdeztem hogy miért mentél fel a Tündihez ha 6-7 éve nem is tarjtátok a kapcsolatot? Azt felelte mert a keresztlánya miatt meg Húsvét van. Azt válaszoltam hogy az elmult években is volt keresztlánya, meg Húsvét is volt. Miért pont most? Arra nem válaszolt. Azok alapján amit leírtam, lehetséges hogy megcsal? Ja és eléggé ittas állapotban jött haza, tehát ittak rendesen a Tündivel.
2012. ápr. 9. 08:38
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
És csak a Tündi telefonszáma volt a telójában, a volt férjé, aki az élettársam gyerekkori barátja, nem.
2012. ápr. 9. 08:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Lehet. 1-1-szer menj el váratlanül Tündihez.
2012. ápr. 9. 09:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez még nem perdöntő. De ha gyerek is ott volt ,akkor nem hiszem, hogy lett volna valami.
2012. ápr. 9. 09:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Kezdj el barátkozni Tündivel. Régi trükk, tedd barátoddá az ellenséged! Egyszer ha a párod nincs otthon, menj át Tündihez egy fagyival, filmmel, stb.
2012. ápr. 9. 09:09
 5/11 A kérdező kommentje:
A Tündi nekem senki, életemben kétszer voltam náluk az élettársammal, de akkor sem volt szimpatikus egyikük sem. Olyan érzésem van, hogy most a nő magára maradt két gyerekkel, és "bepánikolt".
2012. ápr. 9. 09:18
 6/11 A kérdező kommentje:
Amikor normális emberi hangon elbeszélgettem erről az élettársammal, vagy flegma volt, vagy mint aki nem is hallja amit mondok.
2012. ápr. 9. 09:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz erről vele normálisan beszélgetni, akkor valamit takargat. :(
2012. ápr. 9. 09:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Na igen ha a gyerek is ott volt a valószínűleg nem volt semmi.hmm..viszont akkor inni sem kellett volna talán.
2012. ápr. 9. 09:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Gyanús az biztos de még önmagában nem bizonyít semmit.

Én a helyedben nézegetném néha a telóját és óvatosan figyelgetném! Ha hirtelen jóban kezd lenni ezzel a Tündivel az nagyon gyanús lenne de 1 alkalom még kevés!

2012. ápr. 9. 09:55
 10/11 A kérdező kommentje:
Szerintem nem csak most kezdtek el újra beszélgetni... Mert a Tünde már januárban is üzent neki, és amig férjnél volt, le sem sz.rták egymást évekig. Kérdeztem hogy miért nem a gyerekkori barátoddal tartod a kapcsolatot, miért a volt feleségével? Azért mert állítólag nem beszél... ja de még a telszáma sem volt bent a telójában, csak a Tünde száma...
2012. ápr. 9. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!