Hogyan vegyem rá a férjem, hogy kibéküljön az anyjával? Vagy szerintetek is megbocsájthatatlan, amit tett?
6 éve vagyunk házasok, 6 hónaposak az iker fiaink. Nehezen jöttek össze, ráadásul veszélyeztetett terhes voltam. Ez volt az, ami nagyon bökte anyósom csőrét. Félidős lehettem, amikor elmentünk hozzájuk és minden szarért engem ugrasztott. A férjem leállította, mire olyat mondott, hogy ő már előre tudta, hogy ennek a házasságnak rossz vége lesz, minek vett el egy olyan nőt, aki rendesen még teherbe esni sem tud, aztán meg eljátssza a beteget; ő az 5 gyerekével összesen nem volt ennyit itthon stb. Valahogy az is benne volt, hogy egy lusta ingyenélő r.banc vagyok.
Azóta nem beszéltünk velük. Férjemen keresztül többször próbálkoztak, de ő nem akarja, hogy lássa a gyerekeket.
Szerintem a férjed dönti el, hogy mikor akar kibékülni velük.
Legfeljebb annyit tehetsz, ha már ennyire vágysz arra, hogy rendbe legyenek, te magad felkeresed a szüleit.
Igy szépen lassan összehozhatod õket.
Ezzel elfelejtve a sérelmeket!
a férjed mellett kellene állnod, nem az anyósén
neked hogy esne, ha megbántanak, a párod meg azt akarja, hogy jó pofizz azokkal?
ez az ő ügyük.
Azért szeretném, mert nekem gyönyörű nagymamás nyaralásaim voltak, de az én szüleim már sajnos nem élhették meg, hogy unokájuk legyen :-((
Ők már próbálkoztak, a kórházba is eljöttek de a férjem nem engedte be őket.
A sógornőm is mondja, hogy nagyon bánja anyós, nem úgy gondolta...
Az a baj, hogy a mai napig nem tudjuk, miért nem sikerült a baba, így anyósom a férjem büszkeségébe is alaposan beletiport ezzel a kijelentésével.
Hát tudod ki akarna egy ilyen anyóssal még jóba is lenni! Inkább örülj annak, hogy a párod ennyire szeret, hogy még a drága mamát is képes volt leállítani.
Nem is kell beszélni az öregasszonnyal. Egye csak meg, amit főzött. Gonosz, rosszindulatú, irígy banya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!