Hogyan vegyem rá a férjem, hogy kibéküljön az anyjával? Vagy szerintetek is megbocsájthatatlan, amit tett?
6 éve vagyunk házasok, 6 hónaposak az iker fiaink. Nehezen jöttek össze, ráadásul veszélyeztetett terhes voltam. Ez volt az, ami nagyon bökte anyósom csőrét. Félidős lehettem, amikor elmentünk hozzájuk és minden szarért engem ugrasztott. A férjem leállította, mire olyat mondott, hogy ő már előre tudta, hogy ennek a házasságnak rossz vége lesz, minek vett el egy olyan nőt, aki rendesen még teherbe esni sem tud, aztán meg eljátssza a beteget; ő az 5 gyerekével összesen nem volt ennyit itthon stb. Valahogy az is benne volt, hogy egy lusta ingyenélő r.banc vagyok.
Azóta nem beszéltünk velük. Férjemen keresztül többször próbálkoztak, de ő nem akarja, hogy lássa a gyerekeket.
Ne csinálj semmit, se pro se kontra! Maradj tárgyilagos, ez az egyetlen amit tehetsz.
Ráveszed, hogy kibéküljenek, utána az anyja újrakezdené, és te leszel a hibás - emiatt a pároddal is összevesztek majd, mert "te akartad". És utána már nem sírhatnál a férjednek, hogy milyen az anyja. Nagyon csúnyán viselkedett, és nem egyszer. Gondolnia kellett, hogy lesznek következményei. Lettek is.
Inkább legyél büszke a férjedre, hogy maximálisan kiáll melletted, a felesége mellett.
Az enyém anya kedvence, hidd el, az ami a katasztrófa!
Kedves Kérdező, szerintem itt veled van a baj. Engem egyszer ribancozna le az anyósom, soha többet nem engedném oda a gyerekeimet.
Azért gondolkodjál már el! Hogy viselkedett veled?
Szerintem a férjednek több esze van, mint neked.
Vér nem válik vízzé.
Korábban nem volt konfliktusunk, csak miután teherbe estem.
Szerintem 1000x megbánta....
azért tud megbocsátani az anyósnak mert a férje áll ki helyette érte.
ha nem állna ki, haragban lenne a világgal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!