Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a férjem,...

Hogyan vegyem rá a férjem, hogy kibéküljön az anyjával? Vagy szerintetek is megbocsájthatatlan, amit tett?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk házasok, 6 hónaposak az iker fiaink. Nehezen jöttek össze, ráadásul veszélyeztetett terhes voltam. Ez volt az, ami nagyon bökte anyósom csőrét. Félidős lehettem, amikor elmentünk hozzájuk és minden szarért engem ugrasztott. A férjem leállította, mire olyat mondott, hogy ő már előre tudta, hogy ennek a házasságnak rossz vége lesz, minek vett el egy olyan nőt, aki rendesen még teherbe esni sem tud, aztán meg eljátssza a beteget; ő az 5 gyerekével összesen nem volt ennyit itthon stb. Valahogy az is benne volt, hogy egy lusta ingyenélő r.banc vagyok.

Azóta nem beszéltünk velük. Férjemen keresztül többször próbálkoztak, de ő nem akarja, hogy lássa a gyerekeket.

2012. márc. 26. 17:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%
Kutyából nem lesz szalonna...örülj neki,hogy ilyen ilyen férjed van!Abban ne is reménykedj,hogy a kedves mama megváltozik.Az jó lenne,hogy kibékültök,a gyerekek mennek hozzá,és szép alattomosan kígyót-békát mondana Rád?Azért,mert Neked szép nyaraid voltak a nagymamádnál,ilyen előzményekkel én nem erőltetném ezt.
2012. márc. 26. 18:17
 12/28 anonim ***** válasza:
93%

Ne csinálj semmit, se pro se kontra! Maradj tárgyilagos, ez az egyetlen amit tehetsz.

Ráveszed, hogy kibéküljenek, utána az anyja újrakezdené, és te leszel a hibás - emiatt a pároddal is összevesztek majd, mert "te akartad". És utána már nem sírhatnál a férjednek, hogy milyen az anyja. Nagyon csúnyán viselkedett, és nem egyszer. Gondolnia kellett, hogy lesznek következményei. Lettek is.

Inkább legyél büszke a férjedre, hogy maximálisan kiáll melletted, a felesége mellett.

Az enyém anya kedvence, hidd el, az ami a katasztrófa!

2012. márc. 26. 18:18
 13/28 anonim ***** válasza:
82%
11-es, 12-es vagyok. Szintén ezt gondolom.
2012. márc. 26. 18:19
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
szerintem még az anyósod is kiakadna rajtad...
2012. márc. 26. 18:23
 15/28 anonim ***** válasza:
75%

Kedves Kérdező, szerintem itt veled van a baj. Engem egyszer ribancozna le az anyósom, soha többet nem engedném oda a gyerekeimet.

Azért gondolkodjál már el! Hogy viselkedett veled?

Szerintem a férjednek több esze van, mint neked.

Vér nem válik vízzé.

2012. márc. 26. 18:23
 16/28 A kérdező kommentje:

Korábban nem volt konfliktusunk, csak miután teherbe estem.

Szerintem 1000x megbánta....

2012. márc. 26. 18:24
 17/28 anonim ***** válasza:
75%
Hiába bizonygatod akkor sem lesz igaz. Ha most így veszélyeztetett terhesként így sérteget meg ugráltat, mikor tényleg bajt is okozhat, mit gondolsz mi lesz ha az unokái elmennek hozzá? Hogy szépen fog beszélni rólad nekik? Össze fog hordani mindenféle gonosz dolgot, és a gyerekek össze lesznek zavarodva. Ne anyósodra gondolj, meg ne a saját érzéseidre, hanem, hogy hogyan befolyásolhatja a gyerekeidet.
2012. márc. 26. 18:35
 18/28 anonim ***** válasza:
74%
11-es vagyok.Köszi,12-es válaszoló.Más nem ért velem egyet,mert lepontozott.Na nem baj.
2012. márc. 26. 18:37
 19/28 anonim ***** válasza:
91%
szép dolog hogy a férjed így melleted áll,és az is h te ez után a bunkó megjegyzés után megbocsátanál
2012. márc. 26. 18:44
 20/28 anonim ***** válasza:
36%

azért tud megbocsátani az anyósnak mert a férje áll ki helyette érte.

ha nem állna ki, haragban lenne a világgal

2012. márc. 26. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!