Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Roma fiúval járok. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám Lánya kérdése:

Roma fiúval járok. Hogyan mondjam el a szüleimnek? 14/L

Figyelt kérdés

2 hete összejöttem egy roma fiúval, akivel kezdetben csak barátok voltunk (2 évig). már fél éve tisztában voltam vele, hogy ő mi érez irántam, és ő is az én érzéseimmel, de nem mertem vele járni, mert féltem a szüleim reakciójától. nekem ne gyertek azzal, hogy 'hagyd a f*szba, mocskos cigány', mert egyáltalán nem igaz. Tiszta, rendezett körülmények közt él. Jó tanuló, az apja megdolgozik a pénzért, egy nővére van, aki jogi egyetemre jár. Szüleit, testvérét ismerem, nagyon aranyosak, és kedvelnek is engem. tudják, hogy együtt vagyunk, és örültek is neki. az én szüleim, és a barátom szülei ismerik egymást, köszönő viszonyban vannak, de kicsi koromtól azt nevelték belém, hogy soha nem álljak össze egy romával. eleinte, mikor még csak barátok voltunk, anya is azt mondta, hogy aztán nehogy több legyen mint barátság. nem akarok összeveszni e miatt a szüleimmel, de nagy szeretem a barátomat. meg titkolózni, hazudgálni sem szeretnék nekik.

mégis mit tegyek.?:o

2012. ápr. 15. 19:14
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Már az van, ha nem tudtad volna. Orbán egy cigány.
2012. ápr. 19. 17:06
 32/36 anonim ***** válasza:
14 évesen egy cigányvajdával csinálod! Gratulálok! Kíváncsi vagyok a szüleid reakciója! Én megnyúználak ilyenért! Bár, igaz, hogy én nem kiskurv ának neveltelek volna:)
2012. máj. 21. 17:48
 33/36 anonim ***** válasza:
Tudod valaki lehet nagyon rendes küllemre meg tökéletes, de majd ha baj van és elő jön belőle az ösztön, megütöd a bokádat.
2012. máj. 28. 15:59
 34/36 anonim ***** válasza:
32. válaszoló, te hülye vagy? szerelmes egy félig magyar fiúba, s már attól kruvázod? na téged ajon ki nevelt ilyen rasszista állattá?
2012. máj. 28. 19:11
 35/36 anonim ***** válasza:

*K*rvázod, valyon

sry, gyakran elgépelem... "kicsit.."

2012. máj. 28. 19:17
 36/36 A kérdező kommentje:

Le lehet k*vázni, nem érdekel.:)

mert NEM vagyok az..

még most is együtt vagyunk, és szeretem.!..

szüleim nem örültek neki..volt egy pici botrány, de muszáj nekik beletörődni. ez van.

Annak, amelyik lek*vázott ajánlanék egy értelmező kéziszótárt a kezébe.

A k*va az, aki az út sarkán állva pénzért okoz örömet más férfiaknak, rosszabb esetben nőknek is..

2012. máj. 28. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!