Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Roma fiúval járok. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám Lánya kérdése:

Roma fiúval járok. Hogyan mondjam el a szüleimnek? 14/L

Figyelt kérdés

2 hete összejöttem egy roma fiúval, akivel kezdetben csak barátok voltunk (2 évig). már fél éve tisztában voltam vele, hogy ő mi érez irántam, és ő is az én érzéseimmel, de nem mertem vele járni, mert féltem a szüleim reakciójától. nekem ne gyertek azzal, hogy 'hagyd a f*szba, mocskos cigány', mert egyáltalán nem igaz. Tiszta, rendezett körülmények közt él. Jó tanuló, az apja megdolgozik a pénzért, egy nővére van, aki jogi egyetemre jár. Szüleit, testvérét ismerem, nagyon aranyosak, és kedvelnek is engem. tudják, hogy együtt vagyunk, és örültek is neki. az én szüleim, és a barátom szülei ismerik egymást, köszönő viszonyban vannak, de kicsi koromtól azt nevelték belém, hogy soha nem álljak össze egy romával. eleinte, mikor még csak barátok voltunk, anya is azt mondta, hogy aztán nehogy több legyen mint barátság. nem akarok összeveszni e miatt a szüleimmel, de nagy szeretem a barátomat. meg titkolózni, hazudgálni sem szeretnék nekik.

mégis mit tegyek.?:o

2012. ápr. 15. 19:14
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
33%
meg van még a pénztárcád?
2012. ápr. 15. 19:18
 2/36 anonim ***** válasza:
Még csak két hete vagytok együtt, ráérsz még ezen gondolkozni.
2012. ápr. 15. 19:19
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha én elmertem mondani, hogy egy nálam jóval idősebb pasiba vagyok szerelmes, akkor te is elmered. Nem annyira vészes a helyzet. Bátorság.
2012. ápr. 15. 19:19
 4/36 A kérdező kommentje:

1. válaszoló.: nagyon poénos vagy.-.-..minden értékem meg van. nincs rászorulva.

2. válaszoló.: kicsi városban lakunk, itt mindenki megtud mindent nagyon hamar, és nem szeretném, ha a szüleim mástól tudnák meg.:|

3. válaszoló.: igazából csak apumtól tartok. :|..anya még lehet, hogy el is fogadná, hisz rendes, kedves fiúnak tartja ő is. de hát apának egy fiú sem szimpi. csak én vagyok a 'pici lánya.' :')

Köszönöm a válaszokat.(:

2012. ápr. 15. 19:24
 5/36 anonim ***** válasza:
91%

1. vagyok

ahogy leírtad, apukádék is elég roma ellenesek lehetnek. 14 évesen biztos kiakadnának ha magyar barátod is lenne.

óvatosan vezesd fel a témát, beszélj többet róla...aztán ha rákérdeznek, mondd hogy neked tetszik nagyon. de ne egyből a közepébe

2012. ápr. 15. 19:28
 6/36 szösszikehh ***** válasza:
5%
kokeró.:"D
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát... Így ahogy ezt nekünk? :D
 8/36 anonim ***** válasza:
22%
Sehogy, inkább szakíts vele, amíg még nem késő! Lehet h normálisnak látszik, de akkor is 99% h nem az! Jól meg tudják játszani magukat, ha szükség van rá. A helyedben még csak nem is barátkoznék cigányokkal.
2012. ápr. 15. 19:29
 9/36 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vagyok:

Teljesen ilyen helyzetben voltam én is. Apukámtól féltem a legjobban, és erre mit hozott az ég? Apukám megértett, és még csak nem is ellenezte. Anyukámtól vártam volna azt, hogy elfogadja, de ő jobban ellenezte, mint apu. Apu egész végig mellettem volt. :) Hidd el megértő lesz. Csak ne támad le őket, hanem szépen nyugodtan üljetek le, és mondd el nekik. :) És ne csak úgy kiabáld be, miközben a szüleid tv-t néznek, hogy Van egy roma fiúm... :D Az nem lenne valami jó ötlet. ;)

2012. ápr. 15. 19:30
 10/36 anonim ***** válasza:
52%
Nem irigylem a szüleidet.........
2012. ápr. 15. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!