Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Roma fiúval járok. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám Lánya kérdése:

Roma fiúval járok. Hogyan mondjam el a szüleimnek? 14/L

Figyelt kérdés

2 hete összejöttem egy roma fiúval, akivel kezdetben csak barátok voltunk (2 évig). már fél éve tisztában voltam vele, hogy ő mi érez irántam, és ő is az én érzéseimmel, de nem mertem vele járni, mert féltem a szüleim reakciójától. nekem ne gyertek azzal, hogy 'hagyd a f*szba, mocskos cigány', mert egyáltalán nem igaz. Tiszta, rendezett körülmények közt él. Jó tanuló, az apja megdolgozik a pénzért, egy nővére van, aki jogi egyetemre jár. Szüleit, testvérét ismerem, nagyon aranyosak, és kedvelnek is engem. tudják, hogy együtt vagyunk, és örültek is neki. az én szüleim, és a barátom szülei ismerik egymást, köszönő viszonyban vannak, de kicsi koromtól azt nevelték belém, hogy soha nem álljak össze egy romával. eleinte, mikor még csak barátok voltunk, anya is azt mondta, hogy aztán nehogy több legyen mint barátság. nem akarok összeveszni e miatt a szüleimmel, de nagy szeretem a barátomat. meg titkolózni, hazudgálni sem szeretnék nekik.

mégis mit tegyek.?:o

2012. ápr. 15. 19:14
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Inkább csak "haveri" viszonyba maradj vele. Abból baj nem lehet.
2012. ápr. 15. 20:34
 22/36 A kérdező kommentje:

de én nem tudok csak a 'haverja' lenni. én szeretem, és ő is szeret. így mégis hogy lehetnénk csak barátok.?

nem is akarok a barátja lenni. ettől több vagyok neki, és ő is nekem. felőlem az egész világ ellenem lehet, akkor is csak őt szeretem.!

ne kérjétek azt tőlem, hogy csak a barátja legyek. ez most olyan, mintha az kérnétek, hogy haljak meg. ő az életem..

2012. ápr. 15. 20:41
 23/36 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe amíg nem késő! Elég sok olyan történetet olvastam, ahol magyar nők cigánnyal házasodtak és teljesen tönkrement az életük, emberi roncsok, szó szerint rabszolgák lettek. Persze a te eseted nem ennyire vészes, de akkor is felejtsd el szerintem. Cigányban soha ne bízz meg!
2012. ápr. 15. 21:33
 24/36 A kérdező kommentje:

14 éves vagyok. a házasságra még csak nem is gondoltam. szeretem meg minden, de ez a gondolat még korai..:'D

én is olvastam, meg hallottam olyanokról, hogy cigány elverte a feleségét. meg 9-10 gyerekük van meg stb..

de már elmondtam.. a családja sem olyan. neki is csak egy nővére van, aki jogi egyetemre jár. az anyukája magyar, az apja cigány, és azért költöztek ebbe a városba 20 évvel ezelőtt, mert az apuka családja nem nézte jó szemmel, hogy magyar a felesége (általában ez fordítva szokott lenni) és kitagadták az apukát, mert a barátom nagyszülei módos romák voltak. cigányul beszéltek, meg ilyenek. de a barátom egy mukkot nem tud cigányul. az apuka nem is akarja, hogy tudjon. nem is látszik rajta, hogy félig roma lenne. sőtt, fehér bőrű akárcsak az anyukája. sápadtnak is tűnik, mivel a haja meg fekete. a nővére az kleor bőrű, mint aki szépen le van barnulva. nem is látszik rajtuk, hogy romák lennének.

nem kell ezt olyan véresen komolyan venni. ugyan olyan emberek ők is, akárcsak ti..

2012. ápr. 15. 21:48
 25/36 anonim ***** válasza:
63%

Csak mondd nekik, hogy van valami fontos dolog, amiről beszélnetek kell. Leülteted őket veled szemben, és elmondod, hogy szereted azt a fiút. Persze ők jöhetnek, hogy roma, de kapásból: csak félig roma. a családjának semmi köze a romákhoz. Sokkal jobb mint a legtöbb magyar fiú!

Amúgy ez nekem is feltűnt: vannak romák, akik nagyon rosszak, ettól már mindegyik ugyanolyan büdös tolvaj -.-

magyarokból is van ilyen, akkor mi nem vagyunk büdös tolvajok?!

Ne foglalkozz ennek a sok rasszistának a sértéseivel! Ha a szüleid nem is engedik, akkor kérd hogy tarthassátok a kapcsolatot, aztán ha olyan idős leszel hogy a szüleidnek nem kell beleköpni, és még mindig szeretitek egymást, járjatok újra!

Sok sikert nektek! :) (amúgy irigyellek hogy számodra van egy ilyen fiú :( én rohadt magányosan tengetem napjaim az idióta 23 fiú osztálytársam között :\ )

13/l (igen, kis tapasztalatlan nem tud semmit a világról bla bla -.- ne becsüljetek alá minden 13-14 évest!)

2012. ápr. 15. 21:58
 26/36 anonim ***** válasza:
Tökjó, hogy vannak ilyen emberek, mint Te, kedves kérdező :)
2012. ápr. 16. 08:35
 27/36 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem az is egyfajta ferdehajlam, ha valaki képes a romák felé vonzalmat táplálni.
2012. ápr. 16. 13:35
 28/36 A kérdező kommentje:

az utolsó előttinek, és az az előttinek köszönöm a válaszát.:)

utolsó előtti előtt.: köszönöm a válaszod, és ne görcsölj a fiúk miatt.:)..mindenkinek megvan a maga párja a nagyvilágban :D..lehet, hogy nem 13 évesen találod meg, hanem évek múlva :))..de te csak hagyd, hogy megtaláljon a szerelem.:)))

utolsó.: valami nagyon hülye felfogású ember lehetsz, ha te ezt már ferde hajlamnak nevezed. egyáltalán tisztában vagy a szó jelentésével.?

2012. ápr. 16. 17:45
 29/36 anonim ***** válasza:
Igen, tisztában vagyok a szó jelentésével, máskülönben nem használnám.
2012. ápr. 17. 14:47
 30/36 anonim ***** válasza:

lehet, hogy pár embert ez úgylesúlyt majd, mint amikor megtudták hogy nem létezik a mikulás, de romák is emberek! Sőt, nem sok mindenben különböznek tőlünk.

Szóval kedves rasszisták, húzzátok el innen a beleitek ^^"

-amerikában 50 évvel ezelött megvetették a feketéket: most fekete az elnök! tehát, ne vessük meg őket, mert a végén egy roma elnökünk lesz :3 -

2012. ápr. 18. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!