Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg a szüleimne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy a barátommal, és a barátnőimmel szeretném tölteni a szabadidőmet?

Figyelt kérdés
Mindig szerveznek valami programot, és semmi kedvem már velük sétálgatni, és a barátaimmal szeretnék lenni! Hogyan mondjam meg?? 14/L

2012. márc. 9. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
"Anyu, apu, ne haragudjatok, de én a barátaimmal szeretnék lenni."
2012. márc. 9. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

- Szeretnék találkozni a barátnőimmel. Elmehetek?

- Persze. Merre mentek?

- Blablablabla.

- Rendben, akkor xy időpontra gyere haza.

2012. márc. 9. 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:
34%
"Anyúúú, apúúúú, ma nem megyek veletek sétálni, mert az Erzsivel, meg a Katival elmegyünk diszkóba, leisszuk magunkat, lehet be is Gináztatnak és elveszítjük a szüzességünket a klotyóban. Ugye nem baj?"
2012. márc. 9. 19:04
 4/8 anonim válasza:
75%

Anyu, apu ne haragudjatok, ugye nem lenne nagy baj, hogyha ezúttal nem veletek mennék, van egy tök jó "dolog" / "program" és most azt szeretném megnézni, x y-nal, elmehetek akkor velük?

"Majdnem 100%-ék, hogy azt fogják mondani, hogy persze csak menj nyugodtan, vagy valami ilyesmi"

Fel a fejjel és légy mindig határozott!!

2012. márc. 9. 19:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Milyen rendes szüleid vannak!
2012. márc. 9. 20:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Velem is ezvan:)

Közös programok megminden...deszerintem ez jó, hogy rendeznek ilyeneket..vkiket leszarnak a szülei:D

De már én is jobban igánylem a barátaim társaságát mint az övéket!

2012. márc. 9. 21:02
 7/8 anonim válasza:
Velem is ugyanez van:SS És már énis nagyon unom, mert legtöbbször alig akarnak elengedni a barátaimmal - nem diszkóba, normális helyekre -,és sokszor van, hogy egyik nap azt mondja anyám, hogy jó, elmehetsz, aztán mikor mennék, simán letagadja, hogy ő ilyet soha nem mondott:SSS...Meg mindig kitalál valami okot, indokot arra, hogy inkább otthon maradjak:SS...DE: már sikerült többet kicsikarnom, de nem tudom elmondani, hogyan:D
2012. ápr. 13. 21:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is az a legjobb, ha azt mondod, hogy "Ne haragudjatok, de ezúttal nem veletek szeretnék menni, hanem xy-nal x helyre, ugye nem baj?"

Biztosan el fognak engedni. Mindenesetre én irigyellek téged, meg még pár hozzászólót, akinek hasonló szülei vannak. Én szüleim soha nem szerveznek semmit, pedig van még 3 tesóm. Igaz, én már nem 14 éves vagyok, de az egyik öcsém 15, a másik pedig 7 éves. Mikor én kisebb voltam, akkor sem szerveztek semmit, se nyaralás, se séta, semmi. Egyszer elindultunk a Balatonra, de csak a Velencei-tóig jutottunk. Nyáron max. 1-2 alkalommal elmegyünk strandra, bár tavaly már oda se mentünk. Ezenkívül egyszer egy évben (általában tavasszal) elmegyünk fagyizni együtt. Mikor tavaly elmentem a barátommal a Balatonra, akkor meg csak irigykedtek, pedig közös családi programként is szervezhetnének nyaralást, ahelyett, hogy másokra irigykednek.

2013. júl. 15. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!