Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztem a legjobb barátnőimmel! Mit csináljak? Ténleg én vagyok a hibás?
Van 2 legjobb barátnőm meg még 2 akik nagyon közelállnak hozzám.....a 3bnőm nem bírja felfogni,h ők nekem mindennél fontosabbak!A múltkor sátor-party volt 2legjobb bnőmmel...másnap a másik 2 bniőm eljöttek nálunk és mondták,hogy menjek velük fagyizni meg beszélgetni akartak...erre az egyik legjobb barátnőm rá vette a másikat,hogy haragudjon meg rám mert h hogy lehetek ilyen hogy nekik nem is szólok,meg minden..ezért a 2 legjobb barátnőm haragszik én lassan megbolondulok...Nem mehetek el mással úgy sehová h utána ne legyen harag...Bezzeg ha ők mentek mással valahová én tudomásul vettem h vannak rajtam kívül más bnőik is így nem is haragudtam,de ők....
Ja és nagyon megharagudtak ezért rám! Nekem valóba ők voltak a legfontosabbak,de úgy érzem egyre jobban kezdem elveszíteni őket! Mit csináljak??? Bocsy h ennyire hosszúlett s bocsy a hibákért!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!