Teljesen összetörtem. Miért tette velem ezt a legjobb barátnőm? én vagyok a hibás?
Mit tegyek most? MIT TEGYEK MOST?
Sírj. Sírj. Sírj.
mert írt smst h nagyon sajnálja de neki is tetszik.odais írta hegy hónapja.de nem akarok vele beszélni.ekkorát soha se csalódtam. mindig róla áradoztam közben meg vele volt:(
egyébként te utolsó sírok nyugojd meg.h lehetsz ilyen bunkó
Nem te vagy az egyetlen akivel ezt történt..Túl fogod éléni..Bőgd ki magad,bár a fiú sem érdemli meg,hogy utána sírjál.Lépj túl rajta,ne foglalkozz a barátnőddel,és csípj föl egy srácot te is...
Hidd el ennél keményebb pofonokat is fogsz kapni a nagy betűs élettől!!
Azért titkolta el, mert nem akart megbántani. Igaz, ez nem volt szép dolog tőle. De tudod sajnos az érzelmeknek nem lehet parancsolni. Ha a srácnak is ő tetszik, nem pedig te, nem kívánhatod, hogy miattad ne legyenek együtt, és boldogtalanok legyenek.
Elhiszem, hogy csalódtál, de ha a barátnőd sajnálja, akkor ne veszítsd el emiatt (szerelmek jönnek mennek, de a barátság lehet életre szóló is). Persze bizonyosodj meg róla, hogy valóban borzasztóan érzi magát, hogy ezt tette veled.
Próbáld meg elfeledni a srácot, pasizz te is. Tudom, hogy nagyon nehéz, főleg most az elején, de idővel jobb lesz, fel a fejjel :))
nem hibáztattam a fiút egyáltalán
hát nem tudom nem tudnék már megbízni benne.ha egyszer megtette lehet megtenné máskkor is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!