Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Teljesen összetörtem. Miért...

Teljesen összetörtem. Miért tette velem ezt a legjobb barátnőm? én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
a legjobb barátnőm..minden tud rólam.azt is h tetszik egy fiú halálosan szerelmes vagyok belé.erre fel a legjobb barátnőm összejött ezzel a sráccal!! és a legrosszabb h titkolta.már egy hónapja járnak.és ma megláttam őket.sírva jöttem haza.mit tegyek most?
2010. febr. 5. 13:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Igen, ebben igazad van. Én elhiszem, hogy óriásit csalódtál. Mindenképpen beszélj vele, mert mi nem ismerjük őt, nem tudhatjuk, hogy mit érez most, és mennyire bánja a dolgot.

Lehet, hogy most még képtelen lennél megbocsátani neki, de később talán.

2010. febr. 5. 13:45
 12/17 A kérdező kommentje:
egy kicsit várok és talán egy kis idő múlva beszélek vele.most nem megy:( köszönöm a válaszokat
2010. febr. 5. 13:47
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

Szerintem is pihentesd az ügyet a hétvégére. Addig is sírd ki magad, és próbálj meg tiszta szívből nem haragudni egyikre sem. Aztán beszélj a barátnőddel, de ne várj sokat a beszélgetéstől. Ilyen kérdésekre nincs válasz. Most biztos úgy érzed, hogy becsaptak... hát igen! Legyél nyitott más pasikra meg új barátnőkre is

2010. febr. 5. 14:21
 14/17 anonim ***** válasza:
fél vilég Qrv@. Ez van. A nők már csak ilyenek. Főleg a barátnők. Érdekesmódon a férfi barátok nem szoktak csalódni egymásban. Javaslom, kerüld a barátnődhöz hasonló gerinctelen embereket. Jó nem származik belőle.
2010. febr. 5. 20:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Basszus! Nyúld le tőle a pasit!! Majd akkor megtudja milyen érzés!!!
2010. febr. 5. 22:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss, de a barátnőd egy ***** liba!!!

Amúgy velem ugyanez megtörtént már. Egy osztálykiránduláson összejött az egyik legjobb "barátnőm" azzal a fiúval, akibe szinte abnormálisan szerelmes voltam. Aztán ők ráadásul előttem falták egymást.

Most amúgy lehet mondani, hogy "ne tegyétek kockára a barátságotokat egy fiú miatt", de a barátnőd már megtette, szóval késő. Az ilyen nem barát. Felejtsd el!!!

2010. febr. 5. 23:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Te ezt még barátnödnek tekinted? én a helyedbe le szedném a fejét és még a pasit is el csábitanám. aztán irnék egy smst hogy sajnálom :)))
2010. febr. 6. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!