Teljesen összetörtem. Miért tette velem ezt a legjobb barátnőm? én vagyok a hibás?
Igen, ebben igazad van. Én elhiszem, hogy óriásit csalódtál. Mindenképpen beszélj vele, mert mi nem ismerjük őt, nem tudhatjuk, hogy mit érez most, és mennyire bánja a dolgot.
Lehet, hogy most még képtelen lennél megbocsátani neki, de később talán.
Kedves Kérdező,
Szerintem is pihentesd az ügyet a hétvégére. Addig is sírd ki magad, és próbálj meg tiszta szívből nem haragudni egyikre sem. Aztán beszélj a barátnőddel, de ne várj sokat a beszélgetéstől. Ilyen kérdésekre nincs válasz. Most biztos úgy érzed, hogy becsaptak... hát igen! Legyél nyitott más pasikra meg új barátnőkre is
Már megbocsáss, de a barátnőd egy ***** liba!!!
Amúgy velem ugyanez megtörtént már. Egy osztálykiránduláson összejött az egyik legjobb "barátnőm" azzal a fiúval, akibe szinte abnormálisan szerelmes voltam. Aztán ők ráadásul előttem falták egymást.
Most amúgy lehet mondani, hogy "ne tegyétek kockára a barátságotokat egy fiú miatt", de a barátnőd már megtette, szóval késő. Az ilyen nem barát. Felejtsd el!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!