Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Hogy mondjam el a szüleimnek?
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok és azt vettem észre hogy a suliba is néhány fiú tetszik viszont most idén jött egy lány a suliba aki valahogy el kezdett érdekelni vagyis tetszik nekem de néhány fiúval is így érzek most akkor biszexuális vagyok vagy homoszexuális mert több fiú tetszik mint lány vagy még ne foglakozzak ezzel mert idősebb koromba fognak ezek a dolgok jobban kifejlődni bennem és majd akkor fog eldőlni a szexualitásom? És ezt hogy mondjam el a szüleimnek?vagy azzal is várják még ?2012. márc. 31. 17:56
1/4 anonim válasza:
Még várj egy kicsit ha 17-18 éves korodba is így érzel akkor beálltál a búzák sorába :). Addig meg csak lányokkal kezdj ki és a fiúkkal alkotott gondolataid maradjanak is gondolatok ..
2/4 anonim válasza:
Probalj jobban erdeklodni a lanyok irant...gyere ossze valakivel...jobb lesz ;)
3/4 anonim válasza:
Én is így voltam ezzel a Te korodban :) Aztán szépen megállapodtam a fiúk mellett. Ettől függetlenül ha alkalmad adódik a szexuális felfedezésre, nyugodtan élj vele :) nem ettől leszel heteró, bi vagy meleg.
Én nem mondtam el a szüleimnek 18 éves koromig, de persze sejtették ők már jóval korábban. Ezt csak Te döntheted el, hogy mikor állsz kész rá, hogy beavasd a szüleidet a dologba.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! Akkor megpróbálom jobban keresni a lányok társaságát hátha megváltoznak a gondolataim lányok iránt és összejövök valakivel és még akkor várok a szüleimmel hogy elmondjam nekik
2012. márc. 31. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!