Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elutazik, megvárjam vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutazik, megvárjam vagy sem?

Figyelt kérdés
A párom, akivel 2 hónapja vagyok együtt, elutazik 3 hónapra szeptembetől Indiába. Nagyon szeretjük egymást, de kicsit tartok tőle, hogy el fogunk hidegülni. Én meg fogom várni, mert szeretem és ő is azt mondta, hogy nem olyan hosszú ez, ki fogjuk bírni. Nektek mi a véleményetek? (az utat már korábban lefoglalta)
2009. jún. 19. 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nektek kell tudni. Persze véleménye mindenkinek lehet, de neked attól még nem lesz jobb.
2009. jún. 19. 14:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Nézzük csak! Most még csak június második fele van. Szeptemberig még van 2 teljes hónapotok. Ezidő alatt komolyodhat is a kapcsolatotok, de lazulhat is, ez csakis rajtatok múlik. Szeptemberben, az indulás előtt megbeszélhetitek, hogy onnan hogyan tovább. De most még szerintem fölösleges ezen rágódni. Úgysem tudod, mi lesz ősztől. Ha minden jól megy, a karácsonyt már együtt ünnepelhetitek. :)

Lásd a jó oldalát, 3 hónapig készítheted az ajándékát! :) Persze, ez utóbbi mondatomban vicceltem, de komolyan is veheted. :)

2009. jún. 19. 14:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi itt a probléma? Szeretitek egymást, mind a ketten várnátok a másikra. Internet van, beszélni tudtok. Néha telefonálni is. Nem lesz itt probléma. Még jobb lesz találkozni ha hazajött. :)
2009. jún. 19. 14:08
 4/8 anonim ***** válasza:

ha szeretitek egymást akkor sztem megvárod:) meg egy ilyen útat nem mondhat le az ember csak úgy :S

ha ez kibírja a szerelmeteket akkor sztem igazán szeret ő is téged:)

2009. jún. 19. 14:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha tényleg erős a kapcsolatotok, biztos, hogy kibírjátok;)Beszéljetek majd sokat, ha lesz rá lehetőség webkamera, skype, és menni fog;)Sok sikert;)
2009. jún. 19. 14:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Sőt, így, hogy várni kell a másikra, lehet, hogy később sokkal hevesebben szeretitek majd egymást:)
2009. jún. 19. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:
42%
Normális esetben azt mondom, 3 hónap nem olyan nagy idő, hogy azt ne lehessen kibírni. De a Ti kapcsolatotok még annyira friss. Szerintem ne ígérjetek egymásnak semmit, majd kidrül 3 hónap után, hogy hogy éreztek.
2009. jún. 19. 14:12
 8/8 werte ***** válasza:

A kérdés nem az, hogy van e értelme folytatni, hanem kibírod a hiányát vagy sem?!

-Szereted?

-Bízol benne annyira, hogy megbízz benne? (ne csaljon meg) -Elég erősnek érzed magad arra, hogy megálld a kísértéseket?

Az én párom 5 hónapos ismeretség után ment ki Németországba. Megbíztam benne, epdig megkörnyékezték-hittem neki, hogy nem történt semmi. S a lelki ismeretem tiszta mint a hó. Eszembe sem jutott félrekacsintani!

Szóval mind a 2 félnek a 3 kérdésre legyen határozott válasza és akár 1 évet is bírtok! Nyugi!

2009. jún. 19. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!