Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvárjam? 2 és fél hónap .
ha hazajön, simán folytathatjátok, de szerintem ő sem fogja vissza magát a távolban, ismerkedik, szexel, te is nyugodtan keresgélhetsz, amíg ő távol van, lehet, hogy találsz jobbat, lehet, hogy ő nem vár majd rád, vagy csak szexelni akar majd
egy ilyen egy-két randi, csók, petting ismeretségből nem sokat szűrhetsz le
amúgy mit dolgozik Londonban?
Kiscsibém... Szerinted tényleg a gyakorikerdesek ismeretlen idegenjei fogják tudni ezt neked megválaszolni?
Kérdezz szexről.. kérdezz perverziókról.. kérdezd ,hogy jól nézel-e ki.. Arra tudok válaszolni. Arra ,hogy megéri-e várni valakire azt CSAK TE válaszolhatod meg.
Ha mindenáron választ akarsz akkor szerintem a két és fél hónap nagyon rövid idő. Fél lábon is ki lehet bírni.
Biztos én vagyok a maradi, de ha kapcsolatot szeretnék valakivel, akkor nem fogok mással szexelni. Ha járni akarok vele, akkor nyilván már jelent valamit nekem az illető, és ezért sem lennék képes lazán kijelenteni, hogy amíg várni kell rá, én mással fogok szexelni.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!