Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálja a piercingem a barátom, megtegyem, hogy kiszedem miatta? Bővebben lent.
Szerintem nem azt kérdeztem, hogy mi a véleményed arról, hogy nyelv pc-m van meg hogy mikor csináltattam.
Grat a szövegértékelési problémádért :)
Na, mármint azt nem ajánlom, hogy 1-1 alkalomra kivedd.
De tényleg gondold át, hogy végleg kivedd-e...
Én biztos nem venném ki. Bár nem értem, hogy miért 8 hónap elteltével jelentkezett a probléma.
Ez te vagy, hozzád tartozik. Fogadjon el így.
Nekem 2 fülporc pc-m van. Mást nem akarok. A barátom azt mondta, hogy ő szakítana, ha lenne más pc-m. ( nem mintha akarnék ) mert hogy neki igényes és esztétikus nő kell... de akármennyire szeretem is, ha mégis akarnék, nem kérnék engedélyt tőle.
"Én biztos nem venném ki. " hozzászólásokat önző és antiszociális, párkapcsolatra alkalmatlan emberek írták...
Ha valakit zavar valami akkor zavarja, hogy mennyi idő után jutott el oda, hogy ezt meg is mondja, az mellékes. De amennyiben az én párom akit szeretek arra kérne, hogy vegyem ki a "kantáromból", azonnal megtenném mert nekem számít, hogy mit érez.
ma 11:54
Igen, teljességgel alkalmatlan vagyok a párkapcsolatra :)(most leszünk másfél évesek, és BOLDOGOK vagyunk)...Inkább te vagy alkalmatlan az ilyesmire, ha ennyire nem tudod tolerálni a párod 1 szem pc-jét. És most mondd meg, hogy utálod-e a piercingeket,légy oly nedves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!