Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megtegyem?

Figyelt kérdés

Pár hónapja szex-kapcsolatban vagyok egy lánnyal de ő közben összejött egy fiúval, viszont velem ugyan úgy összejár. Engem az elejétől kezdve nagyon zavart, hogy jár azzal a fiúval és szeretném, ha szakítana vele, de eléggé úgy tűnik, hogy nagyon szerelmesek. :S

Ezért arra gondoltam, hogy valahogy a srác tudtára adom, hogy a lány velem miket csinál és akkor tutira kidobja. A kérdés csak az, hogy hogyan csináljam?

2011. dec. 1. 23:49
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Pacsizz le vele és beszéljétek meg hogy, mikor legyen a 3as felállás.
2011. dec. 1. 23:59
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Fényképezd le, miközben téged szop, és küld el a képet a barátjának. Akkor tuti dobja a r*bancot, és a tiéd lehet, mert hozzád való...
2011. dec. 2. 00:01
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem értem ezt a lányt...
2011. dec. 2. 00:02
 4/7 babszem válasza:
77%

Ha ezt megtenned, a lany soha tobbet nem allna veled szoba,, ezt garantalom!

Ha a lany meg mindig osszejar veled, az azt jelenti hogy kotodik hozzad, vagy szexualisan, vagy erzelmileg(bar akkor nem ertem a masik kant).

En a helyedben a legkozelebbi talalkozas alkalmaval leulnek vele, es tisztaznam a helyzetet, hogy mit is akar.

Ha te tobbet akarsz mint testi kapcsolat, akkor mond el neki.Ha teged valaszt "HAPPY DAYS", ha nem akkor biztos jobbat erdemelsz.

Remelem segitettem:)

x

2011. dec. 2. 00:05
 5/7 .:Laci:. ***** válasza:
én hagynám azt a csajt...nem jó egy kapcsolatot 3an elkezdeni, így sose lehetsz biztos abban, hogy csak ketten vagytok...lehet akk majd fordul a koca, veled jár de vele kefél, nem jó ilyenbe bele menni, vagy hagyni kell vagy kihasználni érzelmek nélkül
2011. dec. 2. 00:30
 6/7 anonim ***** válasza:
jah igen, először mondd el neki mit érzel, mert az is simán lehet hogy ő is téged szeret, de azt hiszi, valamiért úgy látja te nem szereted őt, és így akar féltékennyé tenni...
2011. dec. 2. 00:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Hasonlóban voltam Én is! Gondolom a lánynak felvetetted a szkítás ötletét a barátjával, de nemleges válasz volt ugyanakkor téged sem akar elveszíteni! Rájöttem kötődik hozzám a lány, de mivel van bennem tartás nem tűrtem meg mást. Igazából utána ezköznek éreztem magam aki szexpótló volt... A vége az lett, hogy többet nem beszéltem vele és véget vetettünk az egésznek. Azért mert egy az ha tiéd lesz ezek után hogy bíznál meg benne? Kettő a te életed nem halad Ő meg élvezi, mert nem minden a szex! Hosszútávon ez téged nagyon meg fog viselni, mert azon parázni mit csinál hol van stb... idegesítő! Vess véget ennek jobban jársz! :\
2011. dec. 2. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!