Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted megtegyem?
Hosszú hónapok óta megy a flört egy fiúval (egy suliba járunk). Érzem, hogy megvan a kémia.
Az pl., hogy miközben engem nézett és fülig ért a szája, nekiment egy másik fiúnak, az mit jelent?
Elképzelhető, hogy szerelmes belém?
Mindig, mikor találkozunk, nagyon mosolyog és néz és köszön. Egyszer már beszéltünk vagy fél órán át,de nem hívott el sehová és a teljes nevemet sem kérdezte (hogy esetleg facebook-on megnézzen/bejlöljjön, teszem fel). Szerintem félénk meg nem az a csajozós típus, mert mikor egyszer odajött hozzám akkor sem volt gördülékeny a beszélgetés, de ettől függetlenül nagyon értelmes fiúnak tűnik, már ennyiből is lejött, hogy vannak közös tulajdonságaink.
Én tudom az ő teljes nevét (nem ő mondta meg), szerinted bejelöljem facebook-on? Nem akarok nyomulós lenni, azt szeretném, ha ebből lenne valami, de szerintem gáz lenne, mert rájönne, hogy kinyomoztam a nevét :S
Köszönöm a válaszokat !!!
én bejelölném a helyedben.:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!