Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogtalan vagyok! Mit tegyek a szerelmi eletemmel?!?
Figyelt kérdés
nyolc honapja egyutt vagyok ezzel az elcseszett sexy pasival,elosszor is van ket gyereke,nem elnek egyutt csak hetvegente,nem is ok a gondjaim hanem az egesz hozza allasa a kapcsolatunkhoz,azt mondja szeret megse erzem.akarhanyszor bulizni megyunk,hazarangat mielott elkezdenenk tancolni,mikor en a hangulat tetofokkan vagyok,o bedurcizik es elrangat haza,sosem nez engem hogy hogy erzem magam ,ha o nemm is erzi jol magat adhatna egy kis idot nekem.sosem hallgat meg,akrhanyszor elkezdek beszelni barmirol is ,azt mondja faradt neki menni kell dolgozni nincs kedve beszelgetni ilyenekrol,azt mondja fizet nekem ha vigyazok a kislanyara mig o dolgozik legyek a babysittere,ez normalis???mert hogy en azt hittem en a baratnoje vagyok es probalunk kialakitani egy csaladot,amit megis beszeltunk,nem tudom kiakarok lepni ebbol a kapcsolatbol de egyutt elunk es egyedul nemtudok fizetni albit,kerlek irjatok egyedul vagyok nincs senkim akivel beszelgetni tudnek !koszi sziasztok
2012. ápr. 13. 21:18
1/7 ASOT válasza:
ebbe te csak kínlódni fogsz!
szexen kívül nem lesz semmi!
2012. ápr. 13. 21:19
2/7 A kérdező kommentje:
kinlodok is mint a dog.most lesz a szulinapja es meghivta az exet az uj pasijaval;ennyire nem tisztel.a sex a legjobb vele,de azon tul csak szenvedes es allandoan bant,eszre se veszi,karacsonykor is bebaszott az osszes kocsmaba bent voltunk mire ket idegen srac lakasaan kikotottunk es kidolt .de meg elotte felcsinalt es terhes lettem es mehettem abortuszra ;
2012. ápr. 13. 21:27
3/7 ASOT válasza:
az a baj h annyira szereted, hogy nem veszed közben észre, hogy igazábol majdnemhogy semmibe sem vesz...ha ki akar elégülni ott vagy neki...de aztán ott a csalás meg a barátok...
k-úrvajó h gyakorlatilag dúrván mondva a k-úrvájának tart! csak ezt nem akarod észrevenni! Nem fog más maradni neked csak kínzó és hiú ábránd!
még isőben ott kéne hagynod, mert annál rosszabb lesz minél többet vársz!
tudom nem fogsz rám vagy ránk hallgatni, de ne hagyd h ennyire hülyének nézzen, tudja jól h szereted és ezt ki is használja!
2012. ápr. 13. 21:33
4/7 A kérdező kommentje:
sokszor gondoltam erre,amit irtal.mert csak ennyi idot szan ram,amikor sex van.azt mondtam miltkor elhagyom ,erre azt m-ondja akkor massal fogsz sexelni?!!erre en igen egy ido utan majd lesz valakim;erre o akkor menj baszal valaki massal,szoval csak a sex jott neki ha en elmegyek,
2012. ápr. 13. 21:43
5/7 ASOT válasza:
de aranyom! ébredj már fel!!!!
amit most írtál az neked nem elég??
mit akarsz? hogy majd később egy depressziós befordult lány légy?? Egy ilyen f@szfej miatt???
gondolkozz már! Előtted az élet! Ennél jobbat érdemelsz!
HA! Ha nem teszel semmit és nem hagyod ott akkor ne csodálkozz a "hülye rib@nc megjegyzéseken" mert jogos lesz!
2012. ápr. 13. 21:48
6/7 A kérdező kommentje:
elhagynam,de nem olyan egyszeru mert albit egyedul kellene berelnem es a fizum nem eleg ra,egy kicsit ra is vagyok kenyszerulve,de o azt nem tudja,mindig mondom hogy elhagyom de nem hiszi el,nem vagyok boldog vele egyaltalan,csak magaval torodik,senki massal
2012. ápr. 13. 21:53
7/7 ASOT válasza:
haza nem tudsz menni?? vagy rokon vagy barátnővel közös albérlet??
ha vele maradsz csak szenvedni fogsz, szexen kívül semmi mást nem fogsz érezni....aztán utána meginr rongy leszel! dúúúrva de ez van....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!