Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy boldogtalan lányt, hogy lehet felvidítani?
Szerintem ha már tudná hogy egy srác foglalkozik vele és nem elküldi csak mert van hogy depis, és inkább segíteni szeretne neki, az önmagában nagyot javítana a hangulatán. Én legalábbis így vagyok, de inkább elkerülnek :D
De elég csak ha tényleg foglalkozol vele és keresed a társaságát, idővel lehet hogy jobban is lesz :)
depissel ne kezdj.
amúgy meg lóvéval,f@sszal.
de honnan és mióta ismered? és komolyabban érdekelne a lány?
mert egy depresszióssal nem biztos olyan könnyű dolgod van, hangulatingadozások miatt stb:(
nem nyomulósan, de "van kedved?" alapon kérd fel egy-két közös programra*, vidd tovább a szálat.
mert lehetséges, hogy közben jobban megismeritek egymást, te rájössz, miért boldogtalan, mi a baja - ő meg lassan kivetkőzik belőle, feloldódik. fene tudja, próba cseresznye.
*filmnézés (otthon/moziban/művészmoziban), sütizés cukrászdában, fotózás, páros táncórák, közös zenélés (egy szál gitár, segédanyag és négy kéz :)), koncert (ingyenes, jazz/klasszikus/könnyűzenei, mittomén), kirándulás (random hátizsákos csavargás vagy valami céllal), színház, galéria/kiállítás/múzeum, bolhapiac/ecseri piac, közös felolvasás (kedvenc vagy saját novellák, versek, egyéb), egymás lerajzolása (közben lehet beszélgetni, persze), kerékpározás/gördeszkázás/görkorizás, egyszerű séta, kártyázás (Magic, Csótánypóker, Uno, mittomén), barkácsolás-kézműveskedés, bla-bla-bla... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!