Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen élethelyzetben ismertét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen élethelyzetben ismertétek meg a párotokat?

Figyelt kérdés
Rossz,vagy jó passzban voltatok?Minden sínen volt,vagy nagyon elveszettek voltatok és ki se látszottatok a gondokból?

2012. ápr. 13. 19:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan az exem mutatott be neki, bemutatkoztunk és ennyi történt. Szimpatikus, közvetlen volt. Aztán rá kb. fél évre szakítottunk az exemmel, az ő barátnője pedig kiment külföldre, összefutottunk az utcán, beszélgettünk, telefonszámot cseréltünk. Mindketten bánatosak voltunk, elég sokáig. Aztán egyre sűrűbben találkoztunk, majd legjobb barátok lettünk. Így telt el 7 év, közben neki is voltak kapcsolatai, nekem is. Aztán 2 évvel ezelőtt úgy igazán egymásra találtunk, tavaly végül összeházasodtunk :)
2012. ápr. 13. 19:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A jelenlegi páromat válásom után egy évvel ismertem meg. Már túl a szívfájdalmon, újra randira készen.:-)
2012. ápr. 13. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyen jöttünk össze és mivel nem díjazta a főnökség ezért felmondtam és kerestem egy másik munkát.
2012. ápr. 13. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó passzban voltam. Ugyan 4 éve nem volt normális kapcsolatom, de nem volt űr az életemben, a tanulmányaimra és a karrieremre koncentráltam, eredménnyel. A páromat is egy munkavacsorának köszönhetem. :)
2012. ápr. 13. 19:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én épp rossz passzban voltam, mert épp egy kollégám, akivel úgy látszott, kialakul valami és kiderült, hogy nagyon nem és csalódott voltam. Ekkor regeltem be a társkeresőbe, ahol rögtön megismertem a párom.

Ő is elég rossz hangulatban volt akkoriban, felvidítottuk egymást.:)

2012. ápr. 13. 19:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé a béka feneke alatt voltam amikor megismerkedtünk.

Előtte 2 hónappal csúnyán átvertek, ép, hogy összejöttem a sráccal amikor kiderült, hogy a barátnőm is vele randizik.

Nem tudtunk róla, hogy pont arról a pasiról beszélünk, őt leakarta rögtön fektetni nekem meg tetette a jót, hogy komoly kapcsolatot akar blablabla.

Na ezek után nem sok bizalmat fektettem a pasikba.

De a mostani párom minden rosszat feledteti velem.

2012. ápr. 13. 20:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Páromat az iskolába ismertem meg ahová a gyerekeink járnak.Minden délután együtt vártuk a gyerekeket kijönni a suliból.

Akkor már 2,5 fél éve elvált voltam, szingli de nem magányos. A barátaim, a munkám és persze elsősorban a fiam kitöltötte az életemet akkor is. Kiegyensúlyozott és vidám voltam . Azóta egy családdá váltunk. Két éve ennek. azóta is boldogok vagyunk. :)

2012. ápr. 13. 20:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Pocsék volt akkoriban az életem. Depressziós voltam, otthon és a suliban is balhéim voltak, úgy viselkedtem, mint egy hülye ribanc, ismeretlen pasikkal kavartam.

Azóta 180°-os fordulatot vett az éeltem, és ezt jórészt neki köszönhetem.

2012. ápr. 13. 20:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Én épp szakításon voltam túl. Az exemmel ismerték egymást, és ráadásul az ex bízatott minket, hogy próbáljuk meg együtt. Bizarr kezdet, de nem volt rossz kapcsolat.
2012. ápr. 14. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!