Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen élethelyzetben ismertétek meg a párotokat?
Én épp rossz passzban voltam, mert épp egy kollégám, akivel úgy látszott, kialakul valami és kiderült, hogy nagyon nem és csalódott voltam. Ekkor regeltem be a társkeresőbe, ahol rögtön megismertem a párom.
Ő is elég rossz hangulatban volt akkoriban, felvidítottuk egymást.:)
Eléggé a béka feneke alatt voltam amikor megismerkedtünk.
Előtte 2 hónappal csúnyán átvertek, ép, hogy összejöttem a sráccal amikor kiderült, hogy a barátnőm is vele randizik.
Nem tudtunk róla, hogy pont arról a pasiról beszélünk, őt leakarta rögtön fektetni nekem meg tetette a jót, hogy komoly kapcsolatot akar blablabla.
Na ezek után nem sok bizalmat fektettem a pasikba.
De a mostani párom minden rosszat feledteti velem.
Páromat az iskolába ismertem meg ahová a gyerekeink járnak.Minden délután együtt vártuk a gyerekeket kijönni a suliból.
Akkor már 2,5 fél éve elvált voltam, szingli de nem magányos. A barátaim, a munkám és persze elsősorban a fiam kitöltötte az életemet akkor is. Kiegyensúlyozott és vidám voltam . Azóta egy családdá váltunk. Két éve ennek. azóta is boldogok vagyunk. :)
Pocsék volt akkoriban az életem. Depressziós voltam, otthon és a suliban is balhéim voltak, úgy viselkedtem, mint egy hülye ribanc, ismeretlen pasikkal kavartam.
Azóta 180°-os fordulatot vett az éeltem, és ezt jórészt neki köszönhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!