Nem buktatok még le ezen az oldalon azok előtt, akikről kérdeztetek? Esetleg magatokra ismertetek?
Én eddig mindig, a nővérem rendszeresen fórumozik ezen az oldalon. Nagyon idegesítő, mert eddig akárhány kérdést kiírtam, két három válasz után megjelent, és úgymond "lezárta a kérdést", ezt úgy értem, hogy kommentet írt mint a kérdező nővére, tisztázta az általam felvetett konfliktusokat, (amik megjegyzem nem mindig voltak már letisztázottak) megköszönte a válaszokat, és aztán természetesen már senki sem írt. Zavaró nagyon, mert én ezt kicsit bunkóságnak tartom, mert így ugye sose érkeztek rendes válaszok a kérdéseimre :D Valószínűleg ezt a választ is felismeri majd, és vagy ír, vagy szól nekem hogy látta, bár ez a dolgokon úgysem fog változtatni, továbbra is berekeszti az összes kérdésemet :D
19L
Még az exemről került ki egy eléggé olyan kérdés,amiben ő minden csak nem jó.
Ugy találta meg hogy a gépemben kutakodott,féltékenységből (ok nélkül).
Kiakadt rendesen,főleg miután a szemébe is mondtam hogy élősködés amit csinál,eddig tűrtem (nő léttemre tartottam el,mert neki büdös volt dolgozni).
de onnnantól nem hozta fel h anonim oldalra kikerült
13.56: A nővérednek mondd meg, hogy törődjön a maga dolgával és ne kontrolláljon téged - azaz ne szóljon bele azokba a dolgokba önhalmaúlag, amelyek nem rá tartoznak.
Javaslom, ha legközelebb ezt teszi, amit eddig, akkor az ő "lezárása" után írjál csak nyugodtan véleményt és IGNORÁLD a lezárást - jelezvén a többiek felé, hogy nem a nővéredé a kérdés, hanem a tied.
Ha eldurvul a helyzet vagy zavaró lesz, akkor érdemes írni a moderátornak és megkérni, hogy a nővéredet töröljék egy időre, mint felhasználót.
A kérdésre a válasz: soha. És valószínűleg soha nem is fogok, mert mindig megváltoztatok annyit a történeten, hogy senki nem ismer rá. Sem magamat, sem másokat nem akarok névtelenül kipellengérezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!