Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagyják a párok kihűlni a kapcsolatukat?
Nem értem, miért van az, hogy nem figyelnek egymásra a párok, és miért romlanak meg a kapcsolatok, házasságok, mikor napi szinten kis odafigyeléssel,megértéssel, türelemmel ez elkerülhető lenne.
És az nem indok, hogy elmúlt a szerelem, meg, hogy fáradtak vagyunk stb...
igen végül is ez is lehet indok...
vagy egyszerűen csak megnyugodtak, hogy "óó jólvan enyém a csaj, vagy óó végre találtam egy pasit aki nem hagy el..jólvan most már nyugi van"
Aztán igen jön a gond, h kevesebb szex, nem dícsérik egymást nincs annyi meghitt együttlét összebújás, a figyelmesség csökken...
-----------------> igen ez mind kib@szott sz@r!
Miért? Ha te összeházasodsz valakivel, és elmúlik a szerelem, akkor mit teszel?
Vagy ha fáradt vagy, pl. nem tudod megölelni a párodat?
sokan próbálkoznak, újra fellendíteni a kapcsolatukat, de ehhez sajnos 1 ember nem mindig elég!
Ha az egyik fél próbál újdonságokat vinni a kapcsolatba visszahozni az érzéseket az igazi érzelmeket, DE! a másikat nem érdekli és továbbra sem veszi észre és nem is akar tenni semmit, akkor bizony.....az a kapcsolat halálra van ítélve!
És nem vicc, ha pár hónap próbálkozás után nincs változás, akkor el kell gondolkodni, azon hogy, ha Boldogtalan akarsz lenni akkor ebben a kapcsolatban maradsz vagy ha boldog akarsz lenni akkor kilépsz és új életet kezdesz! sosem késő változtatni!!!
de egy gyerek az nem megoldás, azt is sokan elkövetik azt a hibát a nők...hogy húú akkor legyen egy gyerek az majd mindent megold na persze, max azt oldja meg, h nem lesztek kettesben...aztán csak a baj lesz később h akkor gyerek miatt nem megyünk szét és szenvedünk..
Akkor most megosztok veletek valamit:
Mi a párommal már sok éves házasok vagyunk, és X éve elmúlt már a szerelem. Sok mindent átéltünk már együtt, örömöt és bánatot, betegséget, de mindig kitartottunk egymás mellett.
A szerelem múló állapot, átalakul szeretetté. De a szeretetnél többet kell érezni a másik iránt.
Bennünk maradt az a plusz érzés, amiért megszerettük a másikat. Szerintem, ha ez nincs meg valakiben, az nem is szerette igazán a másikat szerelemmel, csak azt hitte, hogy az.
Igen, velünk is megtörtént, hogy kicsit kezdtünk eltávolodni egymástól, és nekem szeretet hiányom lett, és a párom is érezte, hogy nincs valami rendben.
Ezután már jobban odafigyeltünk egymásra, most olyanok vagyunk mint a kapcsolatunk elején, visszajött az a tűz, csak az a különbség, hogy sokkal tapasztaltabbak vagyunk, sokkal tartalmasabbak az együttléteink is.
Visszahoztunk valamit a múltból, pl. a spontenaitást is.
Elárulom kb. heti 3-4-szer szeretkezünk, de naponta csókolózunk, és szeretgetjük egymást.
Ha már a másik fél nem akar semmit, akkor ott már szerintem megcsalás van.
Nem hiszem, hogy annak a félnek, aki nem akarja a kapcsolatot javítani úgy jó minden ahogy van.
Neki is jobb lenne, ha minden jól működne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!