Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagyják a nők, hogy a pasik úgy kezeljék őket, mint a lábtörlőt?
Azért, mert ez van a nőkbe kódolva. Minél erősebb, agresszívebb egy hím, annál jobban vonzódnak hozzá. Ezért van annyi nő, akit hiába ver a párja, ő annál jobban hozzá van kötődve érzelmileg, mert ti nők érzelmileg működtek, így lehet rátok hatni.
Mivel én túl jó fiú vagyok úgymond, ezért nem kellek egy lánynak sem és persze szűz is lennék,ha nem lett volna annyi eszem, hogy felfogjam ezt, amit fent írtam így el is mentem egy prostihoz, de jó, hogy megtettem.
22/F
Szerintem sok srác úgy beszél a barátnőjével,mintha egy barátja lenne csak..Engem is volt,aki nem is tudom,valami régebbi haverjával kevert össze.Azt hitte,nekem csakúgy olyat mondhat,hogy takarodj/kussolj be vagy hasonló.
Na,az ilyeneket nem tűröm,hisz nem szoktam rá szerintem okot adni,hogy valaki is így beszéljen velem .. lehet,nem durva a hangsúly annyira,de nekem ez nagy sértés.
És vannak olyan fiúk is,akik az miatt nem bírnak,hogy nem "hódolok be" és nem nyalom ki a seggüket,hisz ők nagy alfahímek ...
Mondjuk,különösebben nem érdekelnek,csak néha bosszant,ha eszembejutnak. :D
Persze,nem mindig van így,de sok fiú nem bírja,ha eddig bármit megtehettek a lánnyal,most meg így nem beszélhetnek velük..
Legalábbis én így vettem észre.
16/L
A fiataloknál még így van ez mert tapasztalatlanok..
Bár én úgy vagyok vele amit kapok azt adom vissza:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!