Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerű, zárkózott fiút hogy kezeljek?
Ha már többször beszélgettetek, meg keresi a társaságod, akkor nem zárkózott. Ill. akkor még nem láttál zárkózott embert.
Az meg hogy jó havernak tart, meg kedvel, majdnem tök ugyanaz. A lényeg az, hogy kezdetnek jó. Talán meg is kérdezhetnéd, hogy mit gondol kettőtökről.
Zárkózott, mert nem enged olyan közel. Sok zárkózott embert láttam, jóideig én is az voltam, és ő az első, aki miatt feladom a nézeteket, hogy a fiú kezdeményezzen. Egyszerűen szeretném, ha velem lenne.
A kedvel szó pedig arra utalt, hogy bejövök neki.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nyiss neki ajtót!!!
Nem vicc! Ez egy hasonlat!
Bíztasd , h közeledsz hozzá körülötte legyeskedsz, figyeled követed a szemeddel stb stb...h minél biztosabb legyen és leessen neki h van esélye tééényleg....
Nekem osztálytársam van ilyen, és ő is bejön nekem.. :) Igazából már vallottam neki szerelmet.. Csak annyira félénk, hogy szegény tökre megszeppent.. Azóta is csak "finoman" beszélgetek vele ilyen témákról, mert olyankor lefagy, zavarba jön, és egy szót nem bír kinyögni. :D
Sajna én sem tudom hogy csak nagyon jó haverok vagyunk-e, vagy ez már több... Beszélgess el vele.. Közös témát felhozol, megkéred hogy maradjatok kettesben, és puhatolózz, de ne egyből kérdezz rá! Kerülgesd a forró kását.. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!