Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mutassam, hogy boldog vagyok nélküle, vagy ne hagyjak semilyen betekintést az életembe?
Nem véletlenül voltunk. Azt hittem ő az igazi, a kezem is megkérte, de itt hagyott másért. Belekerült egy rosszabb társaságba, és az érettségi miatt is nagyon stresszes/depressziós.
Szóval én még látok esélyt, hogy majd pár hónap múlva megint összejöjjünk.
Töröltük egymást, és mostanában gyakrabban pakolgatok ki dolgokat. Régen azért nem tettem, mert ha egy fiú lájkolta, vagy írt hozzá, egyből ment a balhé.
Megoldás lehet az, ha féltékennyé teszem? Úgy váltunk el, hogy azt mondta járjak el bulizni, ismerkedjek, keressek mást, de látszott, hogy közbe szomorú miatta. Féltékeny lesz, vagy szimplán nem fogja érdekelni?
Ettől félek :S Az a baj, hogy ismer eléggé ahhoz, hogy tudja milyen állapotban vagyok..
#6 Úgy érzem te vagy az én emberem : ) Mindjárt hozzádvágok egy üzit, ha nem bánod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!