Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs semmi tartás a legtöbb pasiban, ha csajokról van szó? Miért hagyják hogy a csajok irányítsák őket, mint egy bábút?
Mi az a páwa?
Szerintem ez inkább a tinikre jellemző, egy huszonéves férfinak többnyire már van kiforrott személyisége. Legalábbis én a korosztályomban/ismeretségi körömben nem találkoztam ilyen fiúkkal. 23/L
"filmet (Twilight saga) stb."
Ez olyan mint ha egy férfi akarná megnézni a star warst. Lehet, hogy a csaj rühelli, de kibírja mert szereti a másikat. nem jelenti azt, hogy szeretni is kell, ha megnézek egy filmet.
Én nem vagyok páwa, nem követem ezeket a búza trendeket.
Viszont azt nem értem, hogy gaga, hogy jön ide... Én pl. szeretem.
Érdekes volt ez a magyarázat a pávára.
Tudtommal pávának lenni azt jelenti, hogy minél feltűnőbb, extravagánsabb külsőt alakítson ki magának egy fiú.Ugyanúgy, ahogyan az állatvilágban is a páváknál a hím a rikító színű és a nőstény a szürke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!