Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
K*rvázás kontra barátnő tartás?
A kettő között: felszedsz hetente 1-2 csajt és megdugod őket 1-2x. Sokat nem kell költeni, ha dumával meg tudod fűzni őket és utána sincs fenntartási költsége.
36/F
mac!
Bocs, hogy ezt mondom, de nem mindenki képes erre a csajfelszedésre. Van, akinek megy, van,. akinek nem.
Qrva és barátnőfüggő.
Lakással rendelkező, magasabb kategóriájú / bekötőútról felszedett qrva?
Éttermi vacsit, cipőt, utaztatást, koktélokat elváró nő / saját keresettel rendelkező, aki még a fagyiját is magának veszi és ajándéknak nem várja el az aranyékszert?
15:08:
Tanulható! Én a válásom után kezdtem csajozni, soha nem voltam csajozós, de akkor belevetettem magam. Szerencsére volt társaságom, akik ezt művelték és 1-2 év alatt megtanultam, hogy hogyan lehet szinte bármelyik csajt felszedni 20-tól 50-ig ...
Érdekes kérdés, mert ha a kérdésed csak szexre vonatkozik akkor azt kell, hogy mondjam hogy a k*rvázás jobb.Ha a csaj nem olyan csinos sőt nem is tetszik neked, akkor nem is kivánod annyira ,a minőség se olyan jó, de ez a csaj személyiségétől is függ.Mert a csaj mind lehet akár csúnya is, ha tudja hogy vegyen téged meg nagyon bevállalós akkor inkább vele.A k*rvázással az van, hogy ott te választod kép alapján meg a szebbnél szebb, izgatóbbnál izgatóbb igényes nőciket akik 1 orát veled töltenek.
Visszatérve a barátnőre...ne játszodj mások érzelmeivel, a k*rva legalább tudja hogy te adod a pénzt ő meg szétteszi a lábát.
Mac008
Hát gratula, nekem meg 30asként is ugyanúgy megy mint 10 éve.Nem tudok változni, pedig tudom a csajózás alapszabályait, de nem tudom elrejteni, hogy én nem vagyok ilyen nagydúmás, vagány fazon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!