Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » K*rvázás kontra barátnő tartás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K*rvázás kontra barátnő tartás?

Figyelt kérdés
Melyik éri meg jobban anyagilag, illetve minőségileg: Például havonta eljárni 2x k*rvázni, vagy pedig tartani egy nem olyan csinos barátnőt, és vele mondjuk 3-4x szexelni hetente? Kérdésem csak a szexre vonatkozik
2011. júl. 26. 14:55
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Olyan embernek, aki eljut odáig, hogy kiír egy ilyen kérdést, amiben egy párt és egy k*rvát egy lapon emleget a szex szempontjából, szerintem jobb egy kur*hoz mennie.
2011. júl. 26. 15:31
 12/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is a k*rvázásra szavazok :)
2011. júl. 26. 15:35
 13/36 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor menj a baszamolok.hu-ra. Szerintem az a legjobb oldal.
2011. júl. 26. 15:39
 14/36 anonim ***** válasza:
71%

mért?egy barátnő nem nézhet ki olyan jól mint egy k.rva?

éretlen vagy.

2011. júl. 26. 15:41
 15/36 napietus ***** válasza:
31%
az a nő, akit "tartani" kell, ugyanúgy k*rva. tehát nincs különbség.
2011. júl. 26. 15:42
 16/36 anonim ***** válasza:
90%

"tartani"???? Szépen szoktam válaszolni a kérdésekre, de b@zd meg, egy kutyát szokás tartani! NEKED nem való barátnő, kurv@'zz csak nyugodtan.

Na jó, megpróbálom azért:

Egy barátnő foglalkozik veled, szeret, vele szeretkezel, nem csak nyersen szexelsz, a k.rva viszont csak a pénzért teszi. Az, akinek anyagilag egy barátnő gondot jelent, az hülye, mert egy igazi barátnőnek nem kell havonta arany ékszereket, és minden szir-sz@rt megvenni mindig, de egy normális lány még a mozijegyet is megfelezi, hacsak a pasi nem ragaszkodik nagyon-nagyon. Ha nem ilyen barátnőt talált valaki, így járt. Vannak még normálisak is.

Minőség:

A k.rvák valószínűleg tapasztaltabbak, de valakivel szexelni, akivel szerelemből fekszel le, szerintem 1000* jobb.

De még1* írnám, hogy neked inkább egy kutyát javaslok, amit eltarthatsz, és mellette a k.rvázást, hiszen a kutya ezért biztos nem fog szólni.

2011. júl. 26. 16:13
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
most mit értünk barátnő tartás alatt? mert ha azt, hogy eltartasz egy nőt akivel elvagy, szexre jó de nem szereted akkor ezerszer inkább a kur*vázás mert nem laknék együtt ingyenélővel, pláne még tartsam el. szóval a kettő közül az első, de inkább egyik sem. leginkább a normális párkapcsolatra szavazok.
2011. júl. 26. 16:32
 18/36 A kérdező kommentje:
Igen, úgy gondoltam a barátnős részt, ahogy az utolsó leírta. Tehát, hogy együtt vagyok vele de csak a szexért. Nekem nincs igazán szükségem ilyen érzelmi hülyeségekre, ezért is a kérdésem csak az anyagi, illetve minőségi aspektusra vonatkozott.
2011. júl. 26. 16:53
 19/36 anonim ***** válasza:

Keresel egy nem túl szép csajt, sőt többet, akiknek nincsenek nagy igényei, nem kell drága étterembe vidd, moziba, drága ajándékot venni neki, hanem örül egy szál rózsának is néha és ha ránéz egyáltalán valaki és szinte ingyenből megvan.

Nem kapsz el a prostitól semmi nyavalyát és egy csomó pénzt megtakaritasz vele.

2011. júl. 28. 13:53
 20/36 anonim ***** válasza:

Ha csak simán a szexuális feszültség nyers levezetésére van szükséged (, akkor egyértelműen k*rvázás. Ha csajozni megy az ember, ott fizet belépőt egy szórakozóhelyre, meghívja a csajt valamire, taxit fizet, stb, és a siker bizonytalan, mint, ahogy a szex minősége is (persze a hódítás öröme adott).

A k*rva egy stabil befektetés, tudod az árat, leveszed a polcról, és azt kapod, amiért fizettél. Ha ez kell, akkor egyértelmű.

2011. júl. 28. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!