Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó dolog a szünet tartás, vagy mindent elront?
Tőlem eddig egy pasi kért "szünetet" 4éve, azóta is tart :D
szerintem ez a "szünetet kérek édes" dolog olyan gyáva pasikra/ csajokra jellemző, akik nem mernek a másik elé állni és azt mondani / bármennyire fáj is , hogy vége !
számomra egy gerinctelen dolog !
NEm tudok olyanról, hogy bárkinél ez a "szünetesdi" ne a kapcsolat végét jelentette volna ...
A párommal 2év után romlott meg egy picit a kapcsolatunk, ő szünetet akart, én meg mondtam két napra rá, hogy akkor legyen vége. egy hét után kibékültünk, ennek már 3hónapja, és egyelőre nem bántam meg. msot jobb mint volt, jobban figyelünk egymásra.
felnőtt módjára üljetek le, és beszéljétek meg, hogy mi a rossz a kapcsolatban, mi jó, min kell változtatni, illetve hogy boldogak vagytok e egymással, vagy inkább egymás nélkül lennétek boldogabbak. amúgy meg mit értünk szünet alatt. meg mennyi időt?? egy hét kettő, egy hónap, fél év, és mit szabad? pasizni,csajozni, dugni,csak csókolózni,vagy egyik sem? fura. :/ én ezeket nem engedném meg egy szünet alatt pl. max annyit tehettek még, hogy pár napig, hétig nem beszéltek, és átgondoljátok a dolgokat, majd összeültök és megbeszélitek.
sok sikert hozzá, remélem megoldódik minden, és helyesen cselekszel. :)
2OL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!