Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a párom?
Tudom, hogy nagyon problémás Nő vagyok és sok elvárásom van egy férfival kapcsolatban. Pontosan tudom mi fér számomra bele egy kapcsolatba és mi nem. Már az elején tisztázom, hogy nálam nincs második esély, ha egyszer megcsal miattam aztán könyöröghet élete végéig a bocsánatomért, akkor sem bocsátok meg. Nálam a flört is megcsalás. Mindent megteszek a páromért, kapcsolatomért ha ugyan ezt kapom vissza.
Párommal 1 éve vagyunk együtt, tudja milyen vagyok. Mégis időről időre megbánt. (Nem súlyos dolgokkal, de számomra fontosakkal) Volt olyan is hogy megingott a bizalmam felé, álltunk már szakítás szélén. És ahelyett, hogy értékelné hogy együtt maradtunk. Mindig csinál valamit, amin kiborulok.
Persze megbánja, de magyarázatot nem ad. Azt mondja nem tudja miért csinálja, mikor tudja hogy megbánt vele.
Nem illünk össze? Azért váltakoznak mindig a jó és a rossz időszakok?
Már ezt is mondtam neki, hogy lehet nem passzolunk és mindkettőnknek jobb lenne, ha szakítanánk. De ő megvan arról győződve, hogy passzolunk, csak idő kell amíg összecsiszolódunk és neki nagyon sok mindenbe kell változnia. De mégis ami számomra alap dolog, az számára korántsem. Ami nekem evidens, neki nem.
Mit gondoltok?
Szereted? Miért vagy vele? Az elejétől fogva ilyen volt a kapcsolatotok vagy megromlott?
Hány tartós kapcsolatod volt eddig és inkább te szakítottál vagy téged hagytak el?
:) a kérdés kiírásodban magamra ismertem..és szerintem nagyon is értelmes leányzó lehetsz.Ugyanebben a helyzetben voltam. -amúgy szerintem ő kevés Neked ,nem pezsegsz mellette..-kicsit olyan egy helyben toporgásnak tűnik az egész . DE a srác öntudatlanul is próbálkozik mint egy kisfiú aki feszegeti a határokat, mikor váltod be az ígéreted..
aztán itt a máik oldal amit sokan írtak ..-több válaszban van igazság..mivel értelmes vagy tudsz változtatni ..és mérlegelni..
Szóval ha nem illetek össze szakíts-de előtte próbálj meg vele valóban beszélgetni ,h Te nem akarsz játszmát meg hierarchiaharcot -hanem TÁRSAT -ha ezt megérti ..akkor lehet még kapcsolat belőle.
Én a magam életében két dolgot biztos változatnék(remélem sikerrel fogok is)- ..ami itt elhangzott -az egyik a fejemben felállított keretek lebontása(erre irta valaki diktátor jelzőt),a másik a lazaság vagyis nem rágörcsölni annyira a dolgokra.. - a tűz biztos megvan benned is :)
A legjobbakat kívánom Neked is a változás, és a harmonikus kapcsolat teremtés útján!
utolsó de rossz...
"MAGAMRA ismertem ergo értelmes lány lehetsz.... "
Menj már.. ha értelmesek lennétek,akkor átlátnátok ezt az egészet szituációt,ha értelmesek lennétek akkor nem hisztiznétek,meg rángatnátok a partnereteket,ha értelmesek lennétek,akkor a saját boldogtalanságotok miatt NEM a másikat okolnátok...
És nem csak az IQ alacsony de az EQ is(persze ha tudjátok mit jelent).
ma 10:18 Köszönöm!
Tudom, hogy változnom kell. De Én soha egy korábbi kapcsolatomba nem voltam ilyen, mint most! Szerintem ezt párom váltja ki belőlem. 2 éve próbálok vele beszélgetni, várom hogy megnyíljon nekem, elmondja a problémáit, elmondja ha nem tetszik neki valami..de belefáradtam.
Neki olyan nő kell, aki lazán vesz mindent és semmivel nem foglalkozik. Én túlságosan tudatos és határozott vagyok neki. Nem tud kezelni és nem is akar. És tudom, hogy most mindenki "szegény" páromat sajnálja, hogy ilyen nőt fogott ki mint én. De fogalmatok sincs, hogy mit éltem át párom mellett, aminek következtében lettem ilyen hárpia.
Remélem visszatalálok a régi önmagamhoz!
Utolsó: Már ne haragudj, de had NE te döntsd már el hogy alacsony-e az IQ ill. EQ szintem. (És igen, képzeld tisztában vagyok a jelentésükkel...bármily meglepő is)
Kérdező, én nem ítéllek el, mert ha te is látod a saját hibáidat akkor már közelebb vagy ahhoz, hogy változtass is (vagy a hibákon, vagy az életeden) és ez mindenképp jó dolog. Főleg, ha csak a mostani barátod váltja ki belőled ezeket az érzéseket, mert az azt jelenti, hogy nem vagytok egymáshoz valók - 1 év után már azért össze lehet csiszolódni annyira, hogy hülyeségeken ne veszekedjetek, HA egymáshoz illetek.
Én sem örülnék ha a párom flörtölgetne, szerintem tiszteletlenség. Persze én azt csinálnám, hogy leültetem, elmondom hogy ez engem bánt, és ha azután is többször csinálja akkor azt hiszem, otthagynám. De ezeket a dolgokat (a közös nevező fontosságát, ami az ilyen alap értékeket és hozzáállást illeti) csak akkor tudja perspektívába helyezni az ember, ha már megtalálta az igazit, te viszont úgy látszik sajnos még nem találtad meg. Azt tanácsolnám, ülj le beszélni a pároddal, mondd el neki, hogy neked mi esik rosszul (az "én"-ről szóljon a dolog, hogy NEKED x és y rossz és fáj, nem arról, hogy Ő mit csinál rosszul). Mondd el, hogy tisztában vagy a hibáiddal, szeretnél rajtuk javítani, de ehhez ahhoz is kell, hogy ő is odafigyeljen rád, és esetleg kedvesen szóljon ha megint kezdesz "sárkánykodni". Ahhoz persze önuralom kell, de működhet, pl az én párommal is ebben egyeztünk meg, hogy ha elkezdek pukkancs lenni butaságok miatt (néha van ilyen) akkor ő rámszól, hogy "erről beszéltünk, ezt most nem kellene" és akkor megnyugszom.
Sok sikert!
Figyelj a bevezetőben egy évet írsz,majd később két évet a kapcsolatotokra.Most akkor mennyi?És ha intelligems vagy,biztosan tudod hogy így írjuk helyesen amit próbáltál te is:"Hadd döntsem el én".
Csak jót akarok.
És kérlek... NE írdd minden második sorban hogy "párom" mert párja a papagájnak van.
Aki lepontoz az kövér :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!