Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a párom?
Tudom, hogy nagyon problémás Nő vagyok és sok elvárásom van egy férfival kapcsolatban. Pontosan tudom mi fér számomra bele egy kapcsolatba és mi nem. Már az elején tisztázom, hogy nálam nincs második esély, ha egyszer megcsal miattam aztán könyöröghet élete végéig a bocsánatomért, akkor sem bocsátok meg. Nálam a flört is megcsalás. Mindent megteszek a páromért, kapcsolatomért ha ugyan ezt kapom vissza.
Párommal 1 éve vagyunk együtt, tudja milyen vagyok. Mégis időről időre megbánt. (Nem súlyos dolgokkal, de számomra fontosakkal) Volt olyan is hogy megingott a bizalmam felé, álltunk már szakítás szélén. És ahelyett, hogy értékelné hogy együtt maradtunk. Mindig csinál valamit, amin kiborulok.
Persze megbánja, de magyarázatot nem ad. Azt mondja nem tudja miért csinálja, mikor tudja hogy megbánt vele.
Nem illünk össze? Azért váltakoznak mindig a jó és a rossz időszakok?
Már ezt is mondtam neki, hogy lehet nem passzolunk és mindkettőnknek jobb lenne, ha szakítanánk. De ő megvan arról győződve, hogy passzolunk, csak idő kell amíg összecsiszolódunk és neki nagyon sok mindenbe kell változnia. De mégis ami számomra alap dolog, az számára korántsem. Ami nekem evidens, neki nem.
Mit gondoltok?
amikkel megbánt: hazudik. (csak azért hogy ne legyen konfliktus, mikor számomra a legfontosabb az öszinteség)
Önző és ha épp olyan kedve van, akkor nem foglalkozik velem és bunkózik. Volt már olyan, hogy flörtölt közösségi oldalon. (Ez volt a majdnem szakító ok) Azóta törölte magát.
De mégis azt érzem, hogy annyira különbözőek vagyunk, hogy nem tud annyit változni hogy nekem tökéletes legyen. Én pedig nem tudok változni és nem tudom megérteni őt, mert nem mond el semmit nekem. Nem mondja el mit érez, mit gondol. Hiába kérem hogy mindig mondja el a véleményét, még ha meg is bánt vele. Ugyan úgy mondja el ha valami nem tetszik neki, ahogy én teszem. De semmi eredménye.
Előző vagyok.
Egy olyan nőnek aki mindenen besérül, mindenen kiakad, és nem tudom mikor mit kellene mondani, én sem mondanék el semmit, mert úgy is csak baj lenne belőle. Ergo neked soha semmi sem jó, amit a párod csinál. Mert ha elmondja és megbánt akkor az a baj, de ha nem mondja, hogy ne bántson meg akkor az baj, mert hazudik. Érted hogy mire akarok kilyukadni? De kérlek ne vedd támadásnak, csak építő jellegű kritikának, és ismét hozzá teszem, hogy nem ismerlek, csak a leírtak alapján ítélek!!!
"De mégis azt érzem, hogy annyira különbözőek vagyunk, hogy nem tud annyit változni hogy nekem tökéletes legyen."
Nem. Nem neki kell tökéletesnek lennie. Egyszerűen el kéne fogadnotok egymást a hibáitok ellenére is. Tökéletes párt nem fogsz találni, mindnekiben lesz valami ami néha kiborít. Ez normális, el kell tudni fogdani így.
Nagyon önző és hisztis vagy! Azon panaszkodsz,hogy megbánt. De elvárod,hogy akkor is mondja meg,ha neki valami nem tetszik neki,ha megbánt vele. Akkor mit vársz tőle?
Ha te nem változol meg akkor soha nem fogtok összepasszolni.
Sőt,egyetlen férfivel sem tudsz majd együtt élni.
Én csak a fenti bevezető szövegedet olvastam el,a többihez most nincsen kedvem.Az általad leírtak alapján te egy állati hülye kis p i c s a lehetsz és örülnöd kellene hogy egyáltalán egy évig melletted maradt ez a szegény fiú...
alapvetően mit gondolsz magadról,ki vagy te?
21:56 Köszönöm!
Már én is érzem, hogy egy házisárkány lesz belőlem. Ha nekem ugyan így elmondaná a párom, ahogy te leírtad átértékelném a dolgokat. De így hogy semmire nem mond semmit, nem értem mit miért csinál..beleőrülök.
És sajnos én is észrevettem már magamon, hogy nekem már soha semmi nem jó. Én mindig csak hisztizek és gondolkodom hogy mi-miért történt.
Hogy kellene változnom? Ez a kapcsolat már lassan csak rólam szól! Nem akarok "diktátor" lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!