A párom anyja nem kedvel. Mit lehet tenni?
A párom anyja nem szeret. 1 éve együtt vagyunk de ez idő alatt kb. ha 5 mondatot váltottunk. éppenhogy köszön, ha ott vagyok, a jelenlétemben direkt nem beszél magyarul a fiához nehogy értsem. a párom panaszkodott hogy az utóbbi időben rátelepszik, állandóan összeveszik vele ha el akar menni valahova, otthon akarja tartani.
volt hogy megbeszéltük hogy találkozunk de elkerültük egymást és becsöngettem hozzájuk. az anyja nyitott ajtót és azt mondta várjam meg, felhívja a fiát.
vártam vagy negyed órát és mikor elindultam és összefutottam a párommal kiderült, hogy nem is hívta fel a nő.
ezek után, próbálkozzak vele bármit is beszélni, barátkozni?
az előző barátnőt kedvelte mert ő balerinap*na, és már kiskora óta ismeri mert ott dolgozik valamit (csak azt nem tudja hogy a párom azért szakított vele mert nagyon szemét dolgokat művelt és egy idegbeteg r*bi).
úgy érzem soha nem fog kedvelni, mert azt a lányt szánta a fiának. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!