Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a párom?

Miért ilyen a párom?

Figyelt kérdés

Olyan apró dolgokon feltudja húzni magát,hogy az hihetetlen.

Reggel is, most is..Reggel kérdeztem tőle,hogy holnap mehetek e autóval munkába,hogy ne kelljen 1 órával hamarabb mennem.Nem, ő elvisz, de korábban..mondom elmegyek akkor busszal,mindegy.Hát akkor menjek ahogy akarok..Flegmán más előtt.

Most haza jött munkából,de ment is még dolgozni.Beadott pár dolgot,azt mondta menjek egy puszira,mert megy.Mondom neki mindig sietsz.Felidegeskedett,becsapta az ajtót és elment.Mág ha flegmán mondtam volna, akkor megérteném a viselkedését.

A ti párotok is néha ilyen, vagy csak enyém?

2012. ápr. 12. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem ilyen,igaz azért én nem is teszek neki megjegyzést,amikor egyik munkából siet a másikba,hisz értünk teszi,nem jókedvéből van több munkája is.
2012. ápr. 12. 19:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Fusizni ment.Tudom,hogy nekem sem így kéne hozzáállnom,evvel tisztában vagyok,de sokszor már annyira rosszul esik,hogy alig vagyunk együtt.
2012. ápr. 12. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Gondolom a sok melo miatt tobb a stressz, faradt stb.

En altalaban ezt meg tudom erteni, megjegyzest meg nem lenne pofam tenni amiatt, hogy mondjuk sokat dolgozik, mert tudom, hogy ertunk teszi. Legyel kicsit megerto!

En ilyenkor kicsit kenyeztetem a parom, fincsi kaja, masszazs, es nem marad el a 'jutalom', sokkal jobb lesz a kedve, turelmesebb lesz.

2012. ápr. 12. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben örülnék annak hogy szólt hogy adj neki egy puszit.. más ennyit sem tesz meg, de te azért vissza szóltál. Szerintem a párod jogosan akadt ki, hisz értetek csinálja!
2012. ápr. 12. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!