Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasim "hobbija" a flörtölés!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasim "hobbija" a flörtölés!?

Figyelt kérdés

Pasim szeret, imád. De mégis flörtöl mellettem. Azt mondja ez neki nem jelent semmit és én reagálom túl.

Ez csak szórakozás számára. Sose kellenének neki azok a csajok, azt mondja rondák és buták és örülnek, hogy valaki "flörtöl" velük. Azt is mondta, hogy azért csinálja, hogy "legyen egy jó napjuk."

Elvileg boldog kapcsolatban élünk, számára tökéletes vagyok, gyönyörű és azt mondja én vagyok élete szerelme.

Akkor miért csinálja ezt? Miért nem tudja, hogy ezzel megaláz engem? Szerintetek normális ez a gondolkodás? Mert én már azon is elgondolkoztam, hogy nem teljesen normális a "párom"!

Én egyből mindenkit lerázok, közlöm hogy van barátom, hagyjanak békén. Nem érdekel a flörtölés ha kapcsolatban élek neki pedig ez egy "hobbi"?????

Azt is mondta, hogy más k.rvázik, kocsmázik, drogozik...

Ő csak jelentéktelen csajokkal flörtöl. Semmi elítélendő nincs ebbe.

Nem hiszem el, hogy ez velem történik, nagyon megalázó! :(

Ezt most nekem el kellene fogadnom?

2012. ápr. 12. 14:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Legyél te is kacér más férfiakkal is, és akkor kvittek vagytok. Egyébként semmi tragikusat nem érzek a viselkedésében. Egy kis flört még nem a világ, miért alázna meg téged azzal, ha más nőkkel is kedves? Nyilván van egy határ, amit nem lép túl (nem kezd ki velük, nem csókolózik, nem szexel, nem ígérget stb.). Komoly önértékelési zavarod lehet, ha csak akkor érzed biztonságban magad egy párkapcsolatban, ha a pasid más nőkkel szóba sem áll. Én részemről örülök, hogy a párom nem fatökű, mégis hűségesen kitart mellettem.
2012. ápr. 12. 15:30
 22/28 A kérdező kommentje:

Teljesen véletlenül tudtam meg. Barátnőm-ismerősének írogatott közösségi oldalon. Amikor megláttam, hogy ki a csaj, kiröhögtem barátnőmet, hogy ez biztos hogy nem igaz. Aztán csaj bemásolta nekem a beszélgetést. Amibe az állt, hogy párom arról áradozott, hogy milyen szép a csaj, és nem hiszi el, hogy nincs barátja stb.stb.

Kérdőre vontam és kiderült, hogy nem csak ez az egy csaj volt. Neki ez "szórakozás". Azt mondta soha nem csalna meg!

Korábbi válaszoló(k) írták, hogy önértékelésével, önbecsülésével van gond. Ha belegondolok ennek a megállapításnak, lehet valóság alapja.

Annak a férfi válaszolónak, akinek minden nő ismerőse é minden barátnője flörtölt mellette, azt üzenem hogy sorolhat a "plázacica kategóriába". Adok magamra, sportolok és megtehetem, hogy olyan párt választok magamnak, aki megbecsül/ tisztel és semmiképp nem aláz meg. Szeretem a párom, megértő vagyok, bármit megtennék érte, soha nem csalnám meg és eszem ágában nem volt flörtölgetni mellette. Ugyan ez volt az elvárásom vele szemben is.

Sajnálom, ha ez egyeseknek nem egyértelmű, de számomra alap, hogy ha párkapcsolatban élek nem teszek olyan dolgokat amikkel megbántom/megalázom a párom.

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!

2012. ápr. 12. 15:33
 23/28 anonim ***** válasza:
Én még mindig azt vallom, hogy vele beszéld meg. Vagy nem beszélgettek, csak dugtok, mint a nyulak?
2012. ápr. 12. 15:36
 24/28 anonim ***** válasza:

Kb fél éve ismertem meg egy srácot, aki hasonlóan áll a dologhoz, mint párod.

Akármennyire hihetetlen, de tényleg szereti a barátnőjét, de szokott flörtölgetni. Azt azért nem mondanám, hogy jelentéktelen, csúnya nőcskékkel, de sose csalná meg a párját. Egyszer az egyik csaj kijelentette, hogy többet akar, a srác azonnal lerázta, és mondta, hogy ez neki csak játék, nem akar többet.

Nem feltétlen kell egyből arra gondolni, hogy nem is szeret, ha ilyet csinál, vagy hogy megaláz vele.

2012. ápr. 12. 15:44
 25/28 A kérdező kommentje:

15:36 Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni???

Persze, hogy beszélgetünk. De azt mondta ő már elmondott mindent, amit tudott. Ebbe szerinte semmi kivetnivaló nincs.

És nem akar folyton ezen veszekedni velem.

Egyébként az, hogy önértékelési problémái vannak. Azt sem értem, jó pasinak gondolja magát. Látszólag túlteng benne az önbizalom. Évek óta keményen sportol, "jó pasi". Van, hogy elvan magától ájulva aztán van, hogy olyan megnyilvánulósai vannak, amelyből azt szűröm le, hogy semmi önbizalma nincs.

Nem értem!

2012. ápr. 12. 15:44
 26/28 anonim ***** válasza:
:) Még az a kérdésem is le lett pontozva,amiben megkérdeztem miért lettem lepontozva,hát ez tiszta röhej,milyen gyökerek lehettek ti,akik lepontoztatok,úristen..(érveket még mindig nem láttam)
2012. ápr. 12. 15:52
 27/28 anonim ***** válasza:

"Nem feltétlen kell egyből arra gondolni, hogy nem is szeret, ha ilyet csinál, vagy hogy megaláz vele."

A szeretet megint más, azt valóban nem tudhatja a kérdező, hogy ettől független szeretik-e, de azt hadd döntse már el ő, hogy ez neki megalázó vagy sem. Ha annak érzi, akkor tök mindegy, hobbiból, teljesen ártatlanul műveli ezt a pasi vagy sem.

2012. ápr. 12. 16:25
 28/28 anonim ***** válasza:

"Egyébként az, hogy önértékelési problémái vannak. Azt sem értem, jó pasinak gondolja magát. Látszólag túlteng benne az önbizalom. Évek óta keményen sportol, "jó pasi". Van, hogy elvan magától ájulva aztán van, hogy olyan megnyilvánulósai vannak, amelyből azt szűröm le, hogy semmi önbizalma nincs.

Nem értem!"

Hát ezek alapján nem tűnik szimpatikusnak a párod. :S Szerintem azokhoz a tinilánykákhoz hasonlít, akik kiírják facebookra: csúnya vagyok, meg feltöltenek ilyen szöveggel egy halom pózolós képet, kvázi kiharcolják, hogy mindenki kinyalja a feneküket, hízelegjen.

Párodnak meg a lányok figyelme kell, hogy karban tartsa az önbizalmát. Így érzi magát jó pasinak, kell a megerősítés. És ezt nem tartom normálisnak... :(

2012. ápr. 12. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!