Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasim "hobbija" a flörtölés!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasim "hobbija" a flörtölés!?

Figyelt kérdés

Pasim szeret, imád. De mégis flörtöl mellettem. Azt mondja ez neki nem jelent semmit és én reagálom túl.

Ez csak szórakozás számára. Sose kellenének neki azok a csajok, azt mondja rondák és buták és örülnek, hogy valaki "flörtöl" velük. Azt is mondta, hogy azért csinálja, hogy "legyen egy jó napjuk."

Elvileg boldog kapcsolatban élünk, számára tökéletes vagyok, gyönyörű és azt mondja én vagyok élete szerelme.

Akkor miért csinálja ezt? Miért nem tudja, hogy ezzel megaláz engem? Szerintetek normális ez a gondolkodás? Mert én már azon is elgondolkoztam, hogy nem teljesen normális a "párom"!

Én egyből mindenkit lerázok, közlöm hogy van barátom, hagyjanak békén. Nem érdekel a flörtölés ha kapcsolatban élek neki pedig ez egy "hobbi"?????

Azt is mondta, hogy más k.rvázik, kocsmázik, drogozik...

Ő csak jelentéktelen csajokkal flörtöl. Semmi elítélendő nincs ebbe.

Nem hiszem el, hogy ez velem történik, nagyon megalázó! :(

Ezt most nekem el kellene fogadnom?

2012. ápr. 12. 14:49
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
71%

Azt is mondta, hogy azért csinálja, hogy "legyen egy jó napjuk."

ezen behaltam...tök jó duma még nem hallottam.

Na de komolyan,ilyen hobbi nincs,báris normális pároknál nem szokott előfordulni.Kérdezz rá mi hiányzik a kapcsolatotokból?beszélgess el vele konkrétan miért csinálja?A fent leirt indokokat gondolom csak viccnek szánta.

2012. ápr. 12. 14:52
 2/28 anonim ***** válasza:
11%
Ezt én is szoktam csinálni,nincs ebbe semmi.
2012. ápr. 12. 14:53
 3/28 anonim ***** válasza:
84%
Borzasztó megalázónak és bántónak tartanám, ha a férjem ezt csinálta volna bármikor is. Mert azoknak, akikkel flörtöl, nyilván nem mondja el azt, hogy téged mennyire imád, és nekik csak egy jó napot akar szerezni, már ha ez igaz. Én ezt nem tűrném, és ha igazán szeret, akkor keres magának más hobbit!
2012. ápr. 12. 14:54
 4/28 anonim ***** válasza:
3. vagyok, az lemaradt, hogy mit értesz flörtölés alatt? Miket mond nekik és te honnan tudsz róla egyáltalán?
2012. ápr. 12. 14:55
 5/28 anonim ***** válasza:
87%

Joga van hozzá, hogy flörtöljön másokkal.

Neked meg ahhoz van jogod, hogy ezt ne tűrd el. Ha nem vagy teljesen boldog vele, akkor tedd lapátra.

Én egy percig nem tűrném el ezt!

És még azt mondja, hogy örülj, hogy ő nem kocsmázik, meg k*rvázik! Majd ha azt is fog, akkor meg örülj, hogy nem tömeggyilkos?

Azt mondja, hogy csak azért, hogy legyen azoknak a lányoknak egy jó napjuk? A végén még kiderül, hogy csak azért teszi, mert ilyen jótét lélek, és jó napot akar szerezni nekik.

ez rád nézve nagyon megalázó. És tudod, nem az a legnagyobb baj, hogy flörtöl, hanem, hogy észre sem veszi, hogy mit tesz veled.

2012. ápr. 12. 14:56
 6/28 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem szánta viccnek!!! Ezért nem térek magamhoz, lehet egy gyengeelméjűvel kezdtem?

Kérdeztem tőle, hogy miért csinálja. Mi hiányzik. Azt mondta semmi, tökéletes vagyok és engem keresett egész életébe. Ő inkább attól fél, hogy ő nem elég jó nekem...hát ezek után..

Fél éve vagyunk együtt, még az sincs, hogy rám unt volna...És már ezzel kell szembesülnöm.

7/28 anonim ***** válasza:
5%

Most mit reagálod ezt túl? A nők is szeretik ha bókolnak nekik, mégsem mennek tovább ennél. A pasid is ilyen, szereti hülyíteni a nőket.

Örülj neki, hogy nem egy lúzer nyámnyila szar, mint itt sokan!

8/28 anonim ***** válasza:
84%
Akkor meg is van a válasz:ez egy olyan pasi,akinek folyamatosan szükséges,hogy a nők elolvadjanak tőle,ezért kezd ki rondábbakkal-melletted lehet kevesebbnek érzi magát,és ezt így pótolja.
2012. ápr. 12. 14:58
 9/28 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem pont ettől lesz egy "lúzer, nyámnyila szar"... mert ha valakinek a párja nem kezd más nőkkel akár csak poén szinten is, akkor az már nem is férfi.. .hagyjuk már!
2012. ápr. 12. 14:59
 10/28 anonim ***** válasza:
90%

1vagyok.

hát megvan az ok miért csinálja és köze sincs ahhoz hogy másoknak jót tegyen.

Ő inkább attól fél, hogy ő nem elég jó nekem...hát ezek után..

Megerősitést keres,hogy ne csak te mond neki hogy milyen jó,és kedves pasi hanem mások is mondják,ettől nő az önbizalma.

Kérdezd meg tőle hogy akkor neked is szabad flörtölnöd?Hisz nincs benne semmi rossz.Meglátod hogyan reagál,ha belemegy akkor tényleg nem 100as a párod.

Ő nem érzi át ez milyen rossz neked,ő tényleg csak azt lássa nincs ebben semmi rossz,nem akar azoktól a lányoktól semmit.

2012. ápr. 12. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!