Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasim "hobbija" a flörtölés!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasim "hobbija" a flörtölés!?

Figyelt kérdés

Pasim szeret, imád. De mégis flörtöl mellettem. Azt mondja ez neki nem jelent semmit és én reagálom túl.

Ez csak szórakozás számára. Sose kellenének neki azok a csajok, azt mondja rondák és buták és örülnek, hogy valaki "flörtöl" velük. Azt is mondta, hogy azért csinálja, hogy "legyen egy jó napjuk."

Elvileg boldog kapcsolatban élünk, számára tökéletes vagyok, gyönyörű és azt mondja én vagyok élete szerelme.

Akkor miért csinálja ezt? Miért nem tudja, hogy ezzel megaláz engem? Szerintetek normális ez a gondolkodás? Mert én már azon is elgondolkoztam, hogy nem teljesen normális a "párom"!

Én egyből mindenkit lerázok, közlöm hogy van barátom, hagyjanak békén. Nem érdekel a flörtölés ha kapcsolatban élek neki pedig ez egy "hobbi"?????

Azt is mondta, hogy más k.rvázik, kocsmázik, drogozik...

Ő csak jelentéktelen csajokkal flörtöl. Semmi elítélendő nincs ebbe.

Nem hiszem el, hogy ez velem történik, nagyon megalázó! :(

Ezt most nekem el kellene fogadnom?

2012. ápr. 12. 14:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
80%
Ez olyan gyenge szöveg, amit a pasid lenyom... Ha szeretne és főleg ha TISZTELNE, akkor még ilyen gyenge indokokból sem flörtölne mással...
2012. ápr. 12. 15:03
 12/28 anonim ***** válasza:
50%
De egy savanyú egy életed lehet, te ma 14:59! Akár ffi akár nő vagy!
2012. ápr. 12. 15:04
 13/28 anonim ***** válasza:
88%

és a tisztelet hol marad?

meg a csajokat hülyiti ezek szerint?akkor honnan tudod h neked mikor mondd igazat?

2012. ápr. 12. 15:04
 14/28 anonim ***** válasza:
87%

"Pasim szeret, imád." - mit művelne, ha nem szeretne?

Röhögj a képébe, aztán hagyd ott. Én nő vagyok, de komolyan sajnálom az igazi férfiakat. Azoknak meg csajban jönnek sorozatban a hisztis, ostoba nők. Nem jó ez így.

2012. ápr. 12. 15:06
 15/28 anonim ***** válasza:
81%
Kedves 12. válaszadó! Érdekes módon mégsem a te véleményedet osztja a többség... de ha te arra vágysz, hogy a pasid/csajod másoknak is tegye a szépet, hát lelked rajta, csak nehogy holnap kiírd a kérdést, hogy miért kapott valaki az alkalmon, hogy csalhatott meg az a szemét...de hagyjuk is, nem kívánok neked ilyet, azért, mert más a véleményünk. Zárjuk ezt le, koncentráljunk a kérdezőre.
2012. ápr. 12. 15:09
 16/28 anonim ***** válasza:
32%
Én férfiként eddig MINDEN nőtől azt hallottam (nem,nem ilyen plázacicáktól),hogy párkapcsolatban még lehet flörtölni,és eddig az összes barátnőm flörtölgetett más fiúkkal,én is más lányokkal.
2012. ápr. 12. 15:12
 17/28 anonim ***** válasza:
92%
Mégy egyszer kérdezem, mit értesz flörtölés alatt, miket mond nekik és te honnan tudsz róla egyáltalán? Még ő meséli el neked, hogy xy-nak hogy tettem ma a szépet? Ez sem mindegy.
2012. ápr. 12. 15:13
 18/28 anonim ***** válasza:
Nem. Nagyon nem normális, hogy téged lealáz, nevetségessé tesz, és ez nem is zavarja.Akit szeretek, annak nem okozok rosszat!
2012. ápr. 12. 15:15
 19/28 anonim ***** válasza:
24%
Ezt vele beszéld meg, mi innen honnan tudjuk mi baja van?
2012. ápr. 12. 15:17
 20/28 anonim ***** válasza:
27%
Miért lettem lepontozva,mikor csak leírtam azt a tényt,hogy eddig minden nőtől azt hallottam a flörtölés még belefér? Észérveket várok.
2012. ápr. 12. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!