Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen az ideális eljegyzés?
Melyik eljegyzési forma tetszik nektek?
Mi a különbség a lánykérés és az eljegyzés közt?
Mire van a kísérőgyűrű?
Melyik az az elegáns menyasszonyi ruha,ami egy 162 cm-es 78 kg-s nőnek jól áll?
Köszi!!
Ez egyszerre igen sok kérdés! :-)
Külsőségek, csupa másodlagos dolog. Azért remélem, valaki válaszol mindenre.
Szűk családi kör.
Lánykérésnél a lány apjától megkérik a lány kezét (úgymond beleegyezést kérnek, de ez már nem divat) az eljegyzés utána van, amikor a vendégek előtt megkéri a lány kezét a fiú, és felhúzza a gyűrűt.
A kísérőgyűrű a jegygyűrű mellé szokták felhúzni, de nem fontos.
Szerintem inkább kosztüm, de nézz utána, biztos vannak megfelelők.
2. válaszolónak üzenném, hogy az én barátnőm 165 cm és 74 kg, és láss csodát, őt is csak eljegyeztem anno...
Lépjél már túl a külsőségeken, ember! Lehet nyálcsorgatva szaladni a piszkafa csajszik után, de szerintem inkább annak örülj, ha ma még találsz normális lányt valahol, és baromira légy hálás érte, ha hajlandó is veled összejönni. A két kezedet tedd össze, barátom, hogyha egy rendes lányt fogsz ki, mert ma már ritkák, mint a fehér holló... és hidd el, a kinézet kb a legutolsó, ami ilyenkor még számít. (Arról nem is beszélve, hogy a barátnőm egyáltalán nem néz ki rosszul, nőiesen telt, és ugyanúgy homokóra alakja van, mint akármelyik másik nőnek, csak épp nem szurkálnak össze a bordái, ha hozzábújok, ami részemről inkább előny, semmint hátrány.)
Bocs, hogy a kérdésedre nem tudtam érdemben válaszolni, kérdező.
26/F
Igen,egyetértek az utolsó válaszadóval!
Rajtam sem a hájak lógnak,de van mit fogni.
Van,aki így is szeret és ez a lényeg!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!