Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai még az eljegyzés?
Figyelt kérdés
Barátommal lassacskán 7 hónaposak vagyunk és véletlen megláttam egy barátnőmmel való beszélgetésében, hogy 1 évünkre azt tervezi, hogy megkéri a kezem ott ahol először találkoztunk. Már most azt érzem, hogy igent mondanék neki, de kíváncsi vagyok, hogy szerintetek korai lenne?2012. ápr. 2. 18:56
1/7 anonim válasza:
Nem korai. Az én szüleim is kevesebb mint egy éven belül eljegyezték egymást, és boldogan élnek együtt már 19 éve.
18/F
2/7 anonim válasza:
az eljegyzés még nem feltétlen esküvő. Mi is hosszú eljegyzést tervezünk a párommal. második évfordulonkon kérte meg a kezem. am azt azért jó volna tudni h hány évesek vagytok??
3/7 A kérdező kommentje:
Értem!
Én szeptemberben 20 leszek, ő pedig augusztusban 19 és szeptember lenne az a hónap amikor 1 évesek lennénk.
2012. ápr. 2. 19:57
4/7 anonim válasza:
Nem korai. Ha bíztok egymásban,, és a kapcsolat rendben van. :)
5/7 anonim válasza:
Nem az számít hogy 12 hónap után kéri meg a kezed vagy 5 év után ha szét kell mennetek akkor igyis ugyis külön lesztek
,de ha nem az csak jó....minden téren mert menyasszony vagy"lettél" nem mindenkinek adatik meg. A barátom nekem 3 honap után kérte meg a kezem igent mondtam 9 honapja vagyunk együtt 2 hét után költöztünk össze. X 23
6/7 anonim válasza:
Azt, hogy korai-e, te tudod. De az eljegyzés valóban nem jelent esküvőt is egyből. Én 21 voltam, mikor eljegyett a párom 9 hónap után. Az eljegyzés nem volt előre megtervezett, feküdtünk egymás mellet és egyszercsak megkérdezte. Most 24 vagyok, 1,5 hónap múlva lesz az esküvőnk.
7/7 anonim válasza:
Ha a barátnőddel való beszélgetéseit olvasod, akkor korai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!