Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most akk most hogy van?

Figyelt kérdés
Szakítottam barátommal de úgy érzemtem hogy hiba volt ezért előröl keztünk mindent és újra járni keztünk, azóta eltelt egy hónap és szerintem a mi kapcsolatunk nem fog így működni mert alig látom és nem is ír Facebookon nekem ha fenn van (ha rá Írok csak akkor), de ha szakítok újra megint azt fogom érezni hogy hiba volt! Szakítsak? És ha megteszem akk hogy csináljam úgy hogy ne érezzem hogy hiba volt?
2012. ápr. 8. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Beszélj vele. Ha szakítasz akkor egyértelműen tedd és ne keresd egy jó darabig, még barátként se. Hány évesek vagytok?
2012. ápr. 8. 11:58
 2/4 A kérdező kommentje:
én 14, ő 15
2012. ápr. 8. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet már nem érdkli, hogy mi van veled, vagy nem tart elég kivánatosnak. Keress mást.
2012. ápr. 8. 12:17
 4/4 tevetke ***** válasza:
Csatlakozom ahhoz, aki szerint szakíts, aztán, ha nem muszáj egy darabig ne találkozz vele. Ez a legegyszerűbb, kb nekem is így volt a 3 éves kapcsolatom után, sokban megkönnyítette a helyzetem, hogy nem kellett őt látnom nap mint nap (sőt, már több, mint egy éve)
2012. ápr. 8. 12:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!