Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem hülyeség?

Figyelt kérdés

Na, szóval van egy lány facebook-on, ugyan abban a városban lakik ahol én és nincs is messze tőlem, (de most nem ez a fontos) gyönyörű lány kedvelem is, 1-2-szer beszéltünk de meg akarom szerezni, párkapcsolatban van, az lenne az első lépésem hogy kedveskedjek neki azzal "ami fészen van jó képeit az összeset összerakjam és egy szép számot alá bevágjak és utána fel rakjam a YouTube-ra" .

Esetleg nem mutatom meg ha ciki hanem hagyom hogy megtalálja vagy más ismerőse és meglássa.

Mit gondoltok erről?

2012. ápr. 6. 10:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20 éves lány vagyok, ha egy másik lány csinálna egy ilyen videót a barátomnak úgy megtépném hogy szerintem többet nem kelne fel az aszfaltról, hol élsz te ember??? :O
2012. ápr. 6. 11:15
 12/17 anonim ***** válasza:
De, ez bizony hülyeség.
2012. ápr. 6. 11:25
 13/17 A kérdező kommentje:
Magyarországon élek, azon belűl Pesten Te kis 20 éves pipike. :D
2012. ápr. 6. 11:29
 14/17 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy ezt mondom, de amikor a kérdést olvastam, azt hittem, max. 15 éves lehetsz. 20 évesen lehetne már benned annyi, hogy tiszteletben tartsd azt, ha valakinek párja van. Gondolj csak bele, fordított esetben neked hogy esne, ha egy pasi elkezdené fűzni a barátnőd? Naugye, hogy legszívesebben letaposnád a tökét.

23L

2012. ápr. 6. 11:36
 15/17 anonim ***** válasza:
20 éves pipike? segáz hogy te is 20 éves vagy, te észlény. :D
2012. ápr. 6. 11:41
 16/17 anonim ***** válasza:

"ami fészen van jó képeit az összeset összerakjam és egy szép számot alá bevágjak és utána fel rakjam a YouTube-ra"

Bocs de szerintem ez nagyon rossz ötlet...Nincs jogod hozzá, hogy engedély nélkül szám alá berakd a youtube-ra...

Miért akarod túlkombinálni?Azt hiszed,ha teszel valami nagy dolgot,majd belédszeret és majd helyetted kezdeményez?

Ne légy már fatökű,hanem mond el neki, hogy szívesen meghívnád moziba vagy egy kávézóba!Ilyen egyszerű.

24N

2012. ápr. 6. 12:33
 17/17 Lifeishard ***** válasza:

Szerintem az.

1. Barátja van. Tartsd tiszteletben.

2. Miért kedveskednél neki? Azért, mert 1x-2x beszéltetek? A csajok szeretik az ajándékokat, de nem anélkül, hogy tennének érte vagy "kiérdemelnék" (és ezt most nem pejoratív értelemben mondom).

26/F

2012. ápr. 6. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!