Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeség, hogy így érzek?
Én nem hisztizek, amikor a barátnőm a haverjával mászkál.
Úgyis tudom, hogy nem csal meg, szóval nincs mitől tartani:P
21/F
ha titkolná előlem a párom, én bizony rosszra gondolnék (persze ha rájövök). viszont ha megmondja, hogy "figyelj, rámírt egy évfolyamátrsam, hogy fussunk már össze, beülök vele a kocsmába", akkor semmi ellenérzés nem lenne bennem.
a titkolózással csak rontasz a helyzeten.
azért nem mondtad el neki,mert te is pontosan tudod,hogy aki elhívott,az lehet hogy az első pár alkalommal még nem próbálkozik be,de a 3-4.sokadik alkalommal már simán be fog.
és nem.
szó sem lehet róla,hogy más kanokkal kocsmázzon a bnőm.
túl sok olyan csajt dugtam meg akinek volt barátja/vőlegénye ahhoz,hogy ilyen férfi női barátságosdiban elnéző legyek.
ismerem a fajtám.
Szerintem figyelmes tőled, hogy így gondolsz rá, hogy nem akarod megbántani, de ne titkolj vagy hallgass el előle dolgokat, mert ha ő nem is tudja meg egyből, te tudni fogod, hogy valami olyat teszel, ami őt megbántana, ha tudna róla, és utána erről nem tudsz vele beszélni már.
És ha igazán a párod, akkor szabadon kommunikálsz vele bármiről. Ez nem biztos, hogy mindenkinél így van, de nekem mindig a legjobb barátom is az, akit a legjobban szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!